Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana Beata

i co teraz ........

Polecane posty

Gość zaklopotana Beata

na imprezie chlopak przyjaciolki oznajmil mi ze od zawsze to ja mu sie podobam i staral sie dac do zrozumienia ze ma ochote zblizyc sie do mnie :/ ja mam chlopaka ...w zasadzie to nazeczonego i czuje sie bardzo niezrecznie bo mieszkamy w czworke w wynajetym mieszkaniu. zawsze myslalam ze to prrzykladna para bez prooblemow bardzo kochajaca sie.... nie wiem czy powinnam powiedziec o tym komus czy lepeij nie wiem ze mogloby to zniszczycmoja przyzajn albo ich zwiazek... jedno i drugie skrzywdzi moja przyjaciolke. jej chlopak to naprawde fajny facet ....moze poprostu przechodzi kryzys i stad te wahania ..? rozmawialam z nim szczerze i nie wiem czy to powinno zostac miedy nami ..... czy powinnam byc lojalna i powiedziec ??

Gość ksiondz stefan brzeszczot
Siedź cicho do następnego takiego "występu", tylko nie wałkuj tematu.

Gość ja bym nie mówiła
bo skrupi sie na tobie, że przyjaciółce chłopaka podrywasz... Wiesz, oni zawsze są niewinni, tylko ta wstrętna baba. I nie udowodnisz, że nie jesteś wielbłądem. Co najwyżej skłoń tego chłopaka, żeby wyjawił te rewelacje swojej dziewczynie. Tak będzie lepiej i dla ciebie i dla przyjaciółki

Gość zaklopotana Beata
znamy sie wszyscy juz dlugo i nasze zwiazki sa juz wieloletnie ... zawsze bylo wszystko wporzadku jak czworka bardzo dobrych przyjaciol ...i wiem ze jak sie ktokolwiek o tym by dowiedzial znaczylo by to koniec sielanki :/

na razie sieć cicho jak zacznie nowe podchody wtedy usiądź i pogadaj z przyjaciółka..z góry mowie ,ze mimo ze to nie twoja wina wasze kontakty sie oziębią-takie są konsekwencje jeżeli chodzi o faceta....ale może to przemyśli i sama dojdzie do tego że to jego wina-wszystko..czas..czas..czas a tak propos hehe istne M jak miłość:D