Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauduska5

Garnier 100 color

Polecane posty

Gość klauduska5

Hejka ;-) Mam teraz włosy średnio-ciemny blond z takimi dziwnymi reflexami (jakby co to można zobaczyć na fotce, moj nick to: Klauduska5). I chciałabym przefarbować włosy na Ciemny blond (701) ganirer 100% Color. Tylko boję się, że mi wyjdzie za ciemny, a potem jak będzie już farba schodziła to będę miała żółtawe odcienie :/ Czy któraś z was używała tego ODCIENA lub w ogóle TEJ FARBY? :) I co macie na jej temat do powiedzenia? ;>

Gość klauduska5
niee, siwieć raczej nie siwieję, tyle tlyko, że mam teraz takie rudawe reflexy no iu prześwity (bo wczesniej od ciemnego blondu mialam żóltawe włosy xD przez farnę wellaton) ;PP

aaa. no wiesz ja tez mam przeswity nigdy nie pomyslalam ze to moze pomoc....no prosze... mysliszze wtey by lepiej wygladalo? heh sorki ze ja sie pytam zamiast pomoc ci...

Gość daeewq
nie farbuj wlosow! masz dopiero 14lat, wiesz jak sobie je zniszyczysz?:o

Gość klauduska5
już bardziej można je zniszczyć prostowaniem lub trwałą ;) noo z tego co słyszałam. A odnośnie prześwitów- nieładnie to wygląda (ciemny blond z londycolor mi schodzi i chciałabym "umalować" je garnierem ciemnym blondem, tak aby ładnie naturalnie wyglądały)