Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MACUŚ

depilancja

Polecane posty

Gość MACUŚ

Chciałbym wydepilować włosy w okolicy mojego ... tylko nie wiem jak się za to zabrać, najbardziej mnie denerwują włoski na mosznie z którymi mam nawiększy problem bo nie wiem jak je usunąć, nie chce się pokaleczyć

Gość MACUŚ
uf takiego sprzętu nie posiadam P.S A ile kosztuje?

chopie zrób tak jak masz maszynke do strzyzenia to wez se najpierw skróc te włochale wokół siurka ;) potem krem do golenia na łape łapa na jaja i rozsmarowywowywuj....potem ostra maszynka i delikatnie jedziesz po jajkach tylko naciagaj troche skóre zeby dokłądnie ogolic :classic_cool: zrestza kurwa co ja bede starego konia uczył jak sie goli :D

Gość MACUŚ
tylko nie chce żeby jaja powypadały :)

Tylko se skróc te włochale na jajcach bo ci sie maszynka zapcha i sie utniesz i wykrwawisz na smierc w wannie zanim mama otworzy drzwi i Cie znajdzie w tej niedwuznacznej sytuacji i przyniesiesz wstyd rodzinie zes popełnił sepuku podcinając se orzeszki

Gość teterete
A co to jest depilancja?:-D

Gość kup krem do depilacji
ale taki do depilacji intymnej. najpierw skro klaki nozyczkami do takich jak najkrotszych sie da. potem naloz krem (specjalna szpatułka bedzie w opakowaniu), odczekaj ileś tam minut - zgodznie z instrukcja - splucz i juz

Gość teterete
Nie, usunięcie włosów to depilacja:-)

chyba ma być debilacja???? z autopsji ;) pensetą ...............bo kremami nawet dla miejsc wrażliwych możesz sobie zrobić kuku, a o elektrycznym depilatorze zapomnij chyba, że lubisz widok krwi i jesteś skrajnym masochista, chociaż penseta to juz lekki masochizm ale po pierwszych 100 włosachjuz tak nie odczuwa się bólu............golenie na krótka metę i nie chciałbym byc w twojej skórze jak będa odrastać

Gość teterete
E tam, posmaruj całe genitalia pastą do butów, najlepiej bezbarwną....a potem przyłóż zapaloną zapałkę. Efekt natychmiastowy i skuteczny:-D

Gość Rumek
Możesz tysz kwasem z akumlatora zy stara takiego co jo mom

Gość maciuś 1121212
teterete Twoja rada upikła mi ptaka

Gość maciuś 1121212
Rumek a czy ta depilacja z kwasem jest bezpieczna?

Gość Rumek
Tylko uworzoj byś se po ptaku nie poloł bo cie może piec a potem baba może pisec jok jej bedziesz wkłodoł