Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznurek

jak podrywają czterdziestoletni mężczyźni

Polecane posty

a jak nie mają żony ? to kogo powinni pilnować ? w sumie zawsze mogą sobie psa kupić, ale to chyba nie to samo ;)

dobrze sie zastanow, dojdzie do seksu i a on bedzie mial mietkiego :) a tak powaznie, widoczenie samych dziwakow spotykałas, zreszta wydaje mi sie ze starzy ez sa tacy, no moze my mlodsi zyczie jeszcze traktujemy mniej powaznie, ale po co jesli nie potrzeba sie przejmowac wszystkim? martwic mozna wlasnie sie po 50:) ja lece spac, pozdrawiam i jutro cos odpisze :) dla sznurka respekt ze tak szuka prawdy :)

Gość sznurek
jak stulą fiuta to nie wiem czy te żony bądą szczęśliwe :P a ci bez żon to co? przegrali życie..??

jak targa to pewnie za 3 minuty ma zadyszka, trzyma sie za serce i skore ma koloru zgniłej pyry, bierze aparat do mierzenia cisnienia i dwie tabety :)

Gość sznurek
Mylo thx 🖐️ pożyjemy zobaczymy, nie ma się co spieszyć bo czas jest najlepszym doradcą;) mogę ewentualnie zdawać relacje na bierząco i swoje nowe spostrzeżenia ;) pewnie potrwa to aż ja dojdę do 40 :D

Gość sznurek
e no Mylo, faceci w wieku 40 lat są naprawdę całkiem do rzeczy, niektórym piędziesięciolatkom też nic nie brakuje..