Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mafou

PRZYCIAGANIE METALOWYCH PRZEDMIOTÓW

Polecane posty

Sprawa jest jak najbardziej serio. Dzwoniła dziś do mnie moja mama, powiedziała, że od paru dni dzieje się z nią coś dziwnego. Mianowicie jest w stanie utrzymac na piersiach różne metalowe przedmioty - łyżki, widelce, a nawet żelazko...Przyznam, że miałam z tego nieziemski ubaw na początku, a potem zaczęłam się zastanawiać czy to nie jest niepokojące...Dodam, że nie widziałam tego jeszcze na własne oczy - jadę do domu dopiero w weekend. Dodoam również, że mama jest w pełni władz umysłowych i nie podejrzewam jej o pomieszanie zmysłów...Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Mam zacząć się martwić? Co może być tego przyczyną ? Wcześniej nic takiego się nie zdarzało...ani inne dziwne rzeczy. Pozdrawiam.

Czytałam trochę, ale to nie jest telekineza. Bo ona z tego co mowiła nie robi tego siłą woli - tylko no po poprostu - przykłada sobie coś metalowego i to nie odpada...

Jasne, że sprawdze choć no nie podejrzewam jej o takie żarty...Głównie interesuje mnie czy to może mieć jakieś konsekwencje zdrowotne czy też od innej strony - czy jakiś problem zdrowotny może być tego przyczyna - bo jeśli nie to niech sobie przyciąga co chce. Pozdrawiam i dzięki za odp.

Gość cast away
Nie sądzę żeby było to groźne dla zdrowia - co więcej ci ktorzy przyciągają przedmioty (nie tylko metalowe) czasami wspomagają też zdrowie bioenergią.

Dzięki serdeczne za odzew, szczerze mówiąc jestem trochę w szoku. Nie moge się doczekac wyjazdu do domu...:) Pozdrawiam:)

Gość olaaaaak
ja tez przyciagam metalowe przedmioty i sie nie chwale :))))