malutka2134 0 Napisano Październik 11, 2006 no tak ale byłam u ginekologa i mi powiedział ze podczas brania tabletek powinnam normalnie miec okres nie biore 1 opakowania tabletek tylko 2 juz.. i w tym problem ze okresu niemam... mowisz ze nie moge byc w ciazy to co mi jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MOnika25 Napisano Październik 11, 2006 po pierwsze nie zakładaj nowego topiku dla kazdego pytania związanego z poprzednim. po co robić bałagan na forum? to w końcu miałąś okres po pierwszym opakowaniu i teraz jesteś w trakcie drugiego?? wyjaśnij,bo piszesz niejasno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka2134 0 Napisano Październik 11, 2006 podczas 1 opakowania miałam normalnie okres teraz biore 2 opakowanie i okresu niemam... i to mnie martwi czemu niemam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka2134 0 Napisano Październik 11, 2006 SŁYSZAŁAM tez ze tabletki nie daja 100% pewnosci i podczas ich brania przez 3 miesiace trzeba stosowac srodki antyk + zabezpieczenie prezerwatywa poniewaz jest mozliwosc zajscia w ciaze i niewiem co o tym myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach