Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusioooooooooooo

wzdecia

Polecane posty

Gość brzusioooooooooooo

dziewczyny pomozcie!!! od kilku miesiecy mam bolesne wzdecia brzucha, gazy itp; nie mam apetytu, nie moge jesc, z trudnoscia sie zalaltwiam bylam u lekarza dostalam leki przeciwskurczowebralam je przez ponad miesiac ale teraz nie dzialaja!!! nie wiem co mama robic brzuch mama jak balon, chocia nic nie jem bo nie mam apetytu!! ktos wie co moz mi byc??? mama wraznei,ze moj lekrz mnie zbywa!!

Gość brzusioooooo
pomozcie prosze!!!

Gość brzusiooooo
blagam pomozcie, wzdecia nie przeszly: naprawdfe nikt nie ma takiego problemu??,

hmm.. mialam tak jak zjadlam tylko sniadanie rano :P zobacz jak wyglądają dzieci z afryki ktore nic nie jedzą.. gdy nie jesz slyszalam ze wydzielaja sie gazy w żołądku jak i w jelitach i dlatego odstaje brzuch.. podobnie jest jak sie zje za duzo.. najlepiej jest jesc co 2-3 godziny nie popijac posiłków.. tzn. pijesz przed posilkiem dopiero po 20-30 min cos jesz albo jesz i po 2 godzinach dopiero pijesz zeby nie rozcienczac soków trawiennych.. mialam wstręd do jedzenia tak jak ty gdy nie wiedzalam co jesc teraz sie to uspokoiło gdy znalazłam jeden post na innym forum bardzo madrego czlowieka.. jem ryż biały ugotowany z masełkiem do tego miesko ugotowane i ewentualnie jakies warzywa :P jak nie mam czasu jesm tylko ryz z maslem i nie popijam posilkó i mam caly dzien spokój.. :) i gra gitara