Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stooonoga

sweterki na drutach-szukam wzorów

Polecane posty

Gość antyradio
smigaj 🖐️ tylko uwazaj na kolce :P

Gość Śmigam do domku
fucktura się drukuje ... podpiszę i spływam a ja tam lubię wyszywać haftem krzyżykowym, jakby kto miał fajne wzory, to ja chętnie :D:D:D

Gość antyradio
ja haftuje swoim osobistym sciegiem :o

Gość Śmigam do domku
ale nikt nie podziwia :classic_cool:

Gość antyradio
heheh jak chcesz moge Ci fote wyslac :o :D

Gość jesienny poranek
To pierwsze moze 2 razy - w kolorze gorzkiej czekolady poproszę :D

jak zrobię to dam znać:))zamierzam się nauczyć na szydełku, bo ogólnie lepiej idzie mi na drutach, siostra za to na szydełku robi, ale mam nadzieję, że coś tam mi wyjdzie:))jak będzie ok, to się odezwę:)

Gość jesienny poranek
Na szydełku to ja nawet umiem, tylko leniwa jestem :D

e tam leniwa, pomyśl o tym jak będziesz w tym wyglądać i że sweterek naprawdę jest niepowtarzalny...zresztą na szydełku robi się szybciutko jeśli ktoś juz umie...ja się uczę, ale i tak wolę druty:))mnie to własnie mobilizuje, zima idzie, trzeba się jakoś fajnie ubrać, a taki sweterek jest śliczny jakas fajna bluzeczka pod spód i efekt super:)albo fajny zapinany sweterek na drutach, albo golf, no nie wiem co jeszcze....brak mi koncepcji, więc po to ten topik, może ktoś mnie zainspiruje czymś nowym;)

O matko.... Ten pierwszy, łososiowy sweter jest boski.... Kurde, a ja umiem robic na drutach tylko szaliki i to krzywe😭 Cudny jest😍 A ja sotatnio stwierdziłam, że zrobię sobie szalik i kupiłam motek wełny na próbę... I potem poszłam dokupic jeszcze dwa, ale nie było już:o Tylko jedne udało mi sie kupić... To angielska wełna, więc teraz to sobie chyba dokończe sznurkiem jutowym:o

Gość no nieeeeeeeeeeeee
kurde, kobiety, WY coś rozumiecie z tych schematów....;(

Ja też zamierzam szaliki i czapki porobić na zimę, a co tam:)Sweterek jest śliczny, zastanawiam się czy dam radę go zrobić bo faktycznie opis jest trochę ciężki, ale myślę że coś tam wykombinuję... dajcie jeszcze jakies fajne wzory, albo jak macie to zdjęcia własnych rękodzieł:)) Buziaki, ja uciekam na weekend i do poniedziałku może mnie nie być... nie wiem czy wiecie ale w Łodzi w hali expo od 13 do 15 paźniernika są targi takich właśnie robótek ręcznych i szydełkowania. A że własnie do Łodzi jadę to pewnie przywiozę sobie włóczkę i zacznę robić jakieś cudo:))czego również Wam życzę:))może znajdę tam tez jakieś fajne wzory, albo coś to się podzielę...

O nie... W Łodzi?:( To tam raczej nie kupię:( A pokażesz djęcia, jak cos Ci wyjdzie????:) Kurde, ten sweter jest piękny!!!!! Gdybym potrafiła taki zrobić... Tylko żywoczerwony lepiej, bo jestem strasznie blada:)

przywiozłam sobie z Łodzi trochę włóczki, którą miałam, jakieś tam resztki...zaczynam dzisiaj szalik dla Miśka robić, bo mu obiecałam:) Sweterek zacznę tuż po, ale cholera ciężko coś będzie z tymi warkoczami, może jakoś chyba pójdzie, najwyżej zrobię sweter na przyszłą zimę...ja myśłę albo o gorzkiej czekoladzie albo o turkusie, ewentualnie żółty, jestem bardzo jasną blondynką więc powinno pasować:)) Moja siostra zrobiła ponczo na szydełku i mi dała, bardzo fajne na takie jesienne wieczory:)) A jak Wy???dziergacie coś??? pozdrawiam