Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna

Błagam o odpowiedz....

Polecane posty

Gość biedna

sluchajcie w ciazy nie jestem bo kacham sie z chlopakiem z zabezpieczeniem mianowicie prezerwatywa, i nie spuszcza sie w srodku tylko przed dojsciem wychodzi wiec do pochwy nic sie nie dostaje wiec ciazka wykluczona prawda?... ale nie mam okresu... znaczy raz mam raz nie tzn 2 miesace mam 2 nie albo 1 mam 2 nie itp. i nie wiem co to jest boje sie isc do ginekologa ale powiedzcie mi co moze mi dolegac?????? mialam w sierpniu okres a teraz do dzis nie mam :( a przy kochaniu na prawde uwazamy wiec to nie mozliwe... nigdy nie pekla nie zsunela sie nigdy bez wiec CO TO MOZE BYC??

Gość Beybeee
a nie odchudzalas sie ostatnio..????? idz do gin szybo bo to nie jest normalne

Gość jesteś młoda
to na pewno masz nieregularne okresy. idź do lekarza, da ci pigułki na ustabilizowanie cyklu i przy okazji będziesz bezpieczna na 99,9%

Gość biedna
a nie myslicie ze to ciaza? nie? bo chyba to niemozliwe co?

Gość boooooo
ciaza jest mozlowa...nawet Maryja zaszla:P

Gość biedna
chodzi mi o szczere odpowiedzi a nie takie cos :/

Gość minimka
ciaza raczej nie, jednakze mozesz miec pewne zaburzenia hormonalne, i lekarz przepisal by ci napewno pigulki dla wyregulowania okresu. wiec spokojnie, pojdz do niego.

Gość biedna
no chyba bede musiala :( bo cos jest nie tak... ciażę też wykluczam... bo sorry jak by to bylo możliwe... no to niestety bede musiala isc...

Gość Irathrhr
prezerwatywa nie daje 100% szansy kochana :P

nie stresuj sie tak bo siwych wlosow dostaniesz, lekarz nie gryzie!!! moim zdaniem po badaniu, przepisze ci tabletki anty, nie tyle co ze wzgl na zabezpieczenie ale na uregulowanie okresu. wszystko bedzie ok i tak mysl!!! nie sprowadzaj sama na siebie czarnych mysli, bo wkoncu cos sobie wkrecisz i sie spelni!! powiedz mu o swoich obawach itd a on zrozumie na bank! powodzenia, 3maj sie. ps jesli tak bardzo uwazacie i takie dziwne cykle mialas wczesniej to to nie ciaza! - sama wiesz!

Gość biedna
no.... wiec musze isc... eh... damy rade ;)

Gość biedna
Irathrhr ==> nawet jezeli sie nie spuszcza w srodku? to od czego niby?

NIE WKRECAJ SOBIE W CIAZE NIE ZACHODZI SIE TAK LATWO JAK SIE WSZYSTKIM WYDAJE!!!!! looknij na topiki babek pragnacych dzidzie tysiace wpisow!! wyczekuja, kombinuja i nie mowie oszczegolnych przypadkach tzn kiedy kobiety maja problem....mowie o przecietnych dziewczynach ktore zdecydowaly ze juz czas...a to nie tak latwo!

Gość biedna
Justyna M. => no to podtrzymalas mnie na duchu Dziękuję bardzo :*

Gość biedna
hehe :) dzis dostalam okres :-) ciesze sie bo to nie ciąża :-) nie mialam okresu we wrzesniu :( wiec i tak musze isc :P