Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna 30

Disco Polo???

Polecane posty

Muszę nagrać jakieś płytki na imprezę (średnia wieku 35-40 lat, towarzystwo mieszane:)), czy bawilibyście się przy disco polo? czy raczej obciach:(

Gość luk skajłoker
jak najbardziej :)

Gość ja jak popije to
najlepiej bawie sie przy disco polo , gdzie na codzien slucham ostrego techno i ostrej łupanki!

Gość ZADYMIACz
wbrew pozorom każdy narzeka iśmieje się z discoo polo a najlepiej wszyscy się przy tym bawią - mało tego wszyscy nagle znaja SŁOWA do piosenek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ks. J. Łabiński
disko polo to obciach :o

Gość koza bez woza
i ja popieram :)) jak sie bawić na całego to pprzy muzyce lekkiej , rytmicznej ktora łączy pokolenia . dlaczego na weselach króluje disco polo? bo wpada w ucho i podrywa gosciom nogi do tańca . Nie jesatem zwolenniczką tej muzy , ale na dobrą potupajkę jak najbardziej się ona nadaje:)

Gość najlepsze jest
disco polo !!!

Gość jesteś szalona mówię ci
zawsze nią byłaś skończ już wreszcie kryć...;)

Gość jukuyt
ja jestem w tym wieku owszem ,można poszaleć przy disci polo,ale jedna ,dwie piosenki,ot tak dla jaj(majteczki w kropeccki)ale nie więcej!!!!!!

Gość eusebio
Obciach potworny, z drugiej strony po kilku głębszych ludzie dobrze się przy niej bawią. Kryterium wieku jest niewystarczające, trzeba jeszcze ocenić uczestników pod kątem środowiska, to chyba ważniejsze. Przekonałem się jednak nie raz, że nawet "high society" będzie szaleć przy DP, byle nie puszczać im tego zbyt wcześnie :-) Miłej zabawy !!!

Gość pszczółka maja sobie lata
ooo :D

Gość eusebio
Jane, przecież przyznałem, że może być dobra zabawa. Ale i obciach też! Dlatego najlepiej mieć po trochu różnej muzyki i ostrożnie zacząć od standartów, a potem, pilnie obserwując wyniki "głosowania nogami" proponować coś bardziej żywiołowego lub plebejskiego. Miałem możliwość obserwować paru niezłych DJ prowadzących wesela, oni tak właśnie pracują i niektórzy byli dosłownie cudotwórcami.

eusebio---> Ja nie do Ciebie z tym obciachem!! Odpowiadalam ogolnie na pytanie autorki!! Twojego posta wczesniej nawet nie przeczytalam ;)