Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnąca dziecka 25 latka

Co sądzicie o wózkach peg perego?

Polecane posty

Gość temat teściowa
mają bardzo dobrą opinię,szczególnie te nowe z większymi kółkami.

Gość justaaaaaaaaa
a dajcie jakis link do tych wozeczkow

jestem w 8 miesiącu ciąży i właśnie kupiłam wózek tej firmy ze względu na wagę jest lekki,zgrabniutki,funkcjonalny,zajmuje mało miejsca w bagażniku i ma lekką gondolę,a nie takie ciężkie jak inne wózki. http://www.allegro.pl/item125637787__wozek_pack_p3_porte_enfant_06_peg_perego_.html to mój wózeczek :) tylko mam kolor toffee P.S. parę koleżanek też ma takie wózki i bardzo sobie chwalą.

A nie wydaje Wam sie że jest mała gondola przy tych wózkach? Zimą jak dodamy kocyk, śpiwork itd to szybko dziecko może wyrosnąc...Świetne wózki ale osobiście jestem za całą jedną rżczką

Gość justaaaaaaaaa
a te kolka nie sa za male jak na zime??

Gość fajny jest
ale staaaaasznie drogi ok. 1800 zł-to kupa kasy, może lepiej tańszy (są tańsze i wcale nie złe)

Swietny wybor. Mialam ten wozek w wersji spacer wiec o gondoli nie powiem nic.Ale sam wozek bardzo dobry i wart tej ceny.Swietnie sie prowadzi jest lekki super sie sklada i pierze.Latwo sie demontuje (odpinana buda,koszyczek...) Teram moj wybor tez padlby na taki wlasnie wozeczek:D Polecam.

Co do kolek to rzeczywiscie .Trzeba wziasc poprawke na to gdzie sie bedzie takim pojazdem jezdzilo ...na duze wyboje raczej sie nie nadaje-tam sprawdzaja sie duze pompowane kola.Ja bylam zadowolona bo mieszkam w miescie wiec wszedzie alejki,asfalt.Poza tym musialam go wynosic na drugie pietro(brak windy:( )wiec jego lekka waga plusuje przy wyborze.

Miałam ten wózek i uważam że nie jest wart swojej ceny. Przy drugim dziecku kupiłam graco. Jest lekki, łatwo się składa i bardzo prosto się nim steruje. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.