Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hę...........

komórka dla 10latka

Polecane posty

Gość hę...........

i mniej co o tym myslicie?? ja swoją 1 komórke dostałam w wieku 16 lat i mam ja do dzisiaj (mam teraz 19) denerwują mnie rodzice ktorzy iz mimo ze ledwo wiązą koniec z koncem kupuja swojemu bachorowi handy aby...no własnie. aby miec kontakt z własnym dzieckiem?? gówno prawda (moze mamusia wysle 2/3 eski wciągu calego miecha), ja niestety miałam okazje zobaczyc i poznac stosunek dzieci do komorek, pewni rodzice mowili swojej 11letniej coreczce ze bedzie dostawala karte TYLKO co miesiac a ile wrzasku przy tym bylo (bo corcia wogole nie miala dostawac tej kom), a coreczka co..?? z gownianymi głupotami wydzwania do kolezanki z klasy, np godz 7. 45 "karolina juz ide po ciebie" ...karta starcza na tydzien a rodzice kupuja 3 razy w miesiacu karte bachorowi (mimo ze sa potwornie zadluzeni) takich rodzin jest masa ale sa tez takie rodziny ktore są bogate i kupuja wszystko swoim dzieciom ale kit z tym, no ale na gówno kupują w tak wczesnym wieku komorki (juz nie mowie o tych malozamoznych rodzinach) skoro i tak starzy kontaktuja sie z bachorami dopiero w domu, widze takze niesmak u innych ludzi jak widzą nazelowanego 8latka z komorka w łapie i kręcą głową...

Ja swoja pozyczylam jak mialam 25 lat. Wlasciwie zostala mi pozyczona, bo narzekali, ze nie ma ze mna kontaktu. Ale dalej nie ma, bo nie lubie komorki i unikam jak ognia. Zreszta od 2m-cy mam zablokowana, bo mnie nie stac na karte za 50zl :P I dobrze, jak mnie zablokuja na amen przynajmniej bede miala z glowy. Dziecku bym nie kupila :O

Gość prawda jest taka że w
dzisiejszych czasach bez komórki jak bez ręki