Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elektryczny węgorz

Stracilem szacunek

Polecane posty

Tym co narzkaja na to ze faceci patrza tylko na powierzchownosc i np. tepia was za male piersi, polecam wpis zenskiego prymitywa o przydomku \"Miauczydelko\": [17.09] 15:21 miauczydelko spotkalam na prawde przystojniaka...zadbany - czysciutki- koszulka i spodenki nienaganne- juz przy calowaniu cos mi zaswitalo ze cos nie tak....bo wkladal mi do buzi palce...ale to jeszcze nic....potem lizal mnie chyba dobrych kilkanascie minut nie dajac nawet dotknac jego klejnotow...no i co sie okazalo jak juz zobaczylam to cos? prawie parsknelam smiechem...dosyc ze to bylo krotkie male to jeszcze pokrecone...wszedl we mnie ....niewiele poczulam...no bo takiego mikroskopijnego robaka nie da sie poczuc...hmmm ...troszke mi go bylo zal...bo coz on na to moze poradzic...przynajmniej nie powinien byc taki zarozumialy jak jest na codzien...z jego opowiesci domyslalam sie tak zobaczyc giganta...a tu kicha...dziekuje za uwage...ale sie naskrobalam...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nawet nie musiałam nic tracić, bo szacunku dla tej forumowej kurewki od dawna nie mam:)

Gość hvonvcwn jw
wszdzie znajda sie tavorety, to normalne, nie wszystkie dziewczyny sa takie i mam nadzieje, ze nie wszyscy chlopcy ;) pozdrawiam

Gość Wrom
Przesadzacie. Z opowieści wynika, że zachowała się bardzo kulturalnie. Po pierwsze nie wyśmiała go prosto w twarz po zdjęciu spodni. Po drugie udawała, że to normalne i kontynuowała współżycie. Po trzecie już po wszystkim też nic nie powiedziała tylko jak sądzę więcej z nim się nie spotkała. I facet żyje sobie dalej w błogiej nieświadomości, bez kompleksów. A to co ona myślała to jej sprawa.

Gość nie chodzi o to
jak sie zachowala, tylko jaki jest prymityw wewnatrz ...

Gość aaaaale o co chodzi
Wewnątrz jest prymityw? nie rozumiem. Dlatego, że go nie poczuła wewnątrz to jest prymityw? Czy z innego powodu?

Gość mowie NIE
i dlatego od tej pory bede tez bezlitosny dla lasek bede czesciej je wysmiewal za to ze maja male albo obwisle cyce, wielkie dupy, rozstepy i inne swinstwa i bede sie wysmiewal jak nie beda mialy orgazmu, zreszta i tak bede to olewal i w ogole je bede gnoil tak zeby wpadly w kompleksy maksymalne :)

Gość no ale pomyslcie logicznie
czlonek musi byc odpowiednich rozmiarow, bo nim sie posluguje facet przy seksie. Ale biust? Rozumiem że pewne anomalia są niemiłe oku ale kobieta z normalnym biustem nie jest gorsza w seksie od tej z miseczką D.

Gość mowie NIE
uwierz mi ze jest duzo gorsza :p

Gość a od początku ta baba
mi nie pasowała..naprawdę jestem otwarta na wszystko..a to taki 30 paroletni kurwiszon

Gość aaaaale o co chodzi
elektryczny to ma jeszcze mały móżdżek, ale na tym tle jak widać nie ma kompleksów. Czy ona go potępiła? wykpiła? A sytuację opisała anonimowo. Nie musiała się więcej z facetem spotykać, bo też i nie pasowali do siebie seksualnie. To niby dlaczego ona jest prymityw?????????????

Gość prymityw jak sk..syn

Gość akurat nie chodzi tylko o ta
wypowiedz...tak ja poczytać...i naprawdę sie odechciewa

Gość Wrom
Już prędzej prymityw, że ma wielu partnerów itp., ale w tej sytuacji również nie rozumiem w czym zachowała się nie tak.

Gość przede wszystkim
laska wygląda przeciętnie, raczej pulchna i opisuje wszerz i w poprzek jak sie puszcza

Gość aaaaale o co chodzi
A ile razy się puściła? policzyliście już? To świadczy o jej temperamencie,a nie o prymitywizmie. Dalej nie rozumiem

Gość przestan juz
och nie broń już tak tego sierściucha :(

Gość laska więcej ma wyobraźni
niż w realu sie zdarzyło:D

Gość inne wytlumaczenie
moze tez miec starsznie rozklapla i pogieta cipe wtedy normalny facet z 16 cm i lekko zagietym do gory fiutem, nie ma sie w ogole na co porywwac ! To jak liliput na slonice ! Foooj :(

Gość aaaaale o co chodzi
Ja jej nie bronię, tylko cały czas usiłuję zrozumieć co to jest prymityw

Gość poczytaj więcej jej postów
to sama ocenisz

Gość gość
eee, a moim zdaniem laska sie po prostu bzykac lubi, nie jest to absolutnie tozzsame z prymitywizmem. Was razi po prostu jej bezpruderyjnosc. Szukacie mega kochanki, co by mogla w dzien i w nocy, z polykiem, analnie itd, a jak juz taka sie trafia tu na forum, to jest od razu prymitywna kurwa.

przestań pozdro pieprzyc laska wygląda jak purchawka a opisuje sex z każdym i wszędzie..juz to widze

alez Wy wszyscy jestescie bardzo madrzy ...piszecie rozne bzdury pod pomaranczowym nickiem....a za to ze ja pisze prawde pod swoim czarnym to jestem tepiona? to chyba nie jest w porzadku...tez moglabym sie podszywac i pisac wstetne posty na pomaranczowo to latwe...a jednak nie ide na latwizne i podpisuje sie jak sie podpisuje....DZIEKUJE ZA UWAGE.,.

miauczydełko bo zwykła kurewka z ciebie..przynajmniej 1/3 tego zrealizowałaś czy wszystko to fikcja

Gość gość
nie z kazdym i wszedzie, tylko z paroma chyba...z tego co wiem. A jak wyglada to nie wiesz dokkladnie, bo fotka byla mala i niewyrazna. Zreszta co ma wyglad wspolnego z aktywnoscia sexualna?

a w ogole to zajdzcie ze mnie bo mi duszno...mialam taki fajny humorek dzis bo kupilam sobie moje pierwsze autko oper corsa...a Wy mi tak go spieprzyliscie ...dziekuje...

wiele..bo jak bzi sie z pierwszym lepszym to na charakter nie patrzy tylko na wygląd

Gość prymityw
dobrze że jeszcze marka sie podzieliłaś:o