Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malllina

fantazje erotyczne, najodwazniejsze

Polecane posty

Gość dawać dalej
up up

Gość kicia2126
mmmmmmmmm....teraz jestem w fazie okresu wiec musze sie obejsc pieszczotami obowiazkowo z wytryskiem ukochanego najlepiej na sterczace z podniecenia piersi cos wspanialego ;p;p pozdrawiam wswzystkich;p;p

Ja co seks party mam na zabawie ze 30 fantazji. A jak fanazjują, aż miło popatrzeć.

a miało być konkretnie o fantazjach.......biedni jesteście skoro nie umiecie marzyć ........................

Gość moja fantazja
a ja bym chciala zeby moj facet wszedl do pokoju i zastal mnie np przy biurku piszaca referat i po prostu rzucil mnie na lozko, rozebrał, zwiazal mi rece bluzka czy czymkolwiek co ze mnie zdejmie, nogami rozkraczyl moje nogi i szybko wszedl, bez zadnej gry wstepnej. I zeby w ogole nie zwracal uwagi na to czy odczuwam przyjemnosc, a kiedy bym krzyczala to zeby zaslanial mi usta dlonia :)

1. «zdolność do wyobrażania sobie czegoś, zwłaszcza zdarzeń lub sytuacji nierealnych» 2. «wytwór wyobraźni» 3. «skłonność do postępowania w sposób ryzykowny» 4. «dziwne życzenie, które trudno spełnić» 5. «utwór muzyczny o swobodnej budowie, nawiązujący do innych form muzycznych» moja fantazja----> łe, na to to go mozna naprowadzić..żadna to fantazja

mała..........to było do Astrid ale dzięki za expose..............

Ja mam prymitywne marzenie ........mała orgia po prostu z udziałem wielu osób.........basen...........dobry alkohol.......początek to gry erotyczne............smakowanie powoli bez pośpiechu................lużna swobodna atmosfera...............nie wszystko na raz powoli subtelnie.................wszyscy elegancko ubrani..................jakieś zadania zasłoniete oczy, zgadywanie.................... powoli na polecenie pozbywanie sie odzieży......................... po prostu rozkoszowanie się........... w czystej postaci Hedonizm Coheed ja Ci oddam może poprowadzenie seks party.

czyżbyś się tym zajmowała? jak miło i chodnym okiem??? :)

ocenę powyżej pominę milczeniem......................tak staram się realizować najpierw będą dwie pary i zobaczymy jak będzie.........a będzie to pierwszy raz :)

Gość Pokrak
znalazła się zakonnica he he

Ależ coheed my po prostu różnimy się temperamentami i potrzebami(kwestię moralności pomijam, bo seks nie ma wiele współnego z moralnością). Oczywiście pan Coheed szanowny nabzdyczył się po mojej uwadze, no bo jakżeby inaczej ......

widzę, że to jest normalne dochodowe przedsięwzięcie??

Coheed przecież ludzie marzą. To co poprowadziłabyś taką zabawę?

Tak serio to przypomina mi się 1996r jak miałam poprowadzić pierwszą taką zabawę. A ludzie jadą z całej Polski...Dostałam takiego rozstroju żołądka...Teraz po latach, setkach imprez to już diabeł całkiem przestał być straszny. Ludzie są naprawdę cudowni.

Widzę przerażenie i popłoch. Ale to naprawdę nic strasznego. No to co znajdzie się chętna na gospodynię seks prywatki? Będzie w lepszej sytłacji niż ja bo doradzę, pomogę.

Gość lolitka86
Kiedyś z chłopakiem kochaliśmy się na zatłoczonej plaży. Kocykiem się okręciliśmy że niby zimno

Mała maru.................... dziś doczytałem.............skąd Ty wiesz czy my sie różnimy temperamentem lub czymkolwiek innym????? skąd ta wiedza????? no bo skądś musi wynikać.......a ja Cię nie znam, ani Ty mnie, wróżka???? ;)

Gość hmmmmhmmmmm
Astrid... to ile lat mialas w 1996r.? :O