Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanessa8676

CO WAM SIę śNIłO FAJNEGO LUB NIE?

Polecane posty

Gość mi sie snilo ze obcinam
piłą rączki wlasnemu dziecku :( mnostwo krwi dookola a ja czuje ze musze to zrobic. bardzo je kocham, nie wiem skad takie glupoty w mojej glowie :O

Gość aaaa Polska
mi sie snilo ze jestem sama w pokoju z zakoscielnym i ze on sie dobiera do mnie:D nie wiem sama skad taki sen bo zakoscielny mi sie wcale nie podoba:P

Gość Vanessa8676
NO TO NIEZLE...MI SIE śNIł MóJ BYłY,żE ZNóW BYLISMY RAZEM...WSPOMNIENIA WROCILY PO 3 LATACH:(

Gość aaaa Polska
ehh do mnie co jakis czas tez wracaja wspomnienia z bylym...a nie jestesmy razem od...jakichs 2 i pol roku....Z jednej strony czuje ze byloby mi z nim swietnie z drugiej strony nie przepadam za jego rodzina...tak dziwnie...

Gość Vanessa8676
CO JEST Z TYMI BYłYMI?MOJ JUZ DAWNO MA SWOJE ZYCIE,JEST SZCZESLIWY A JA CIAGLE TKWIE W NIESZCZESLIWYCH ZWIAZKACH...A TERAZ SINGIEL JESTEM

a mi sie snila niedawno moja byla:O chciala do mnie wrocic (to ona mnie zostawila) a ja twardy bylem i nie chcialem:) ale mialem satysfakcje, mowie wam:D

Gość aaaa Polska
ja od czasu kiedy z nim nie jestem mialam tylko jednego chlopaka i to bardzo krotko...on tez ma swoja dziewczyne i jest szczesliwy z tego co widze...nie wiem dlaczego nas tak to trzyma:(

Gość Vanessa8676
U MNIE MOZE TAK DLUGO TRZYMA BO TO BYLA MOJA PIERWSZA MILOSC...

Gość aaaa Polska
ty wiesz ze moja tez??:D

Gość Vanessa8676
NO TO CHYBA WLASNIE DLATEGO NAS TRZYMA.ALE JA JUZ BYM CHCIALA ZNALEZC SWOJE SZCZESCIE I NIE MYSLEC O TYM CO BYLO...

Gość aaaa Polska
wiesz...ja tam dobrze wspominam mojego bylego pomimo ze juz z nim nie jestem;) ale tez bym chciala znalezc kogos...ale jakos od czasu kiedy z nim nie jestem to nie moge zlapac dobrego kontaktu z zadnym chlopakiem...ten co byl po nim to nie wiem jak to sie stalo ze bylismy razem...dlatego tez pewnie szybko skonczylismy ten kontakt:P

Gość Vanessa8676
JA SWOJA PIERWSZA MILOSC TEZ DOBRZE WSPOMINAM.cZULAM SIE Z NIM WYJATKOWO DOBRZE.bYLAM SOBA NA 100%.POTEM JUZ TYLKO PROBOWALAM COS STWORZYC Z INNYMI ALE NIE WYCHODZILO:(

Gość Vanessa8676
DO SAMOTNOSC W SIECI-> TO CO MASZ W STOPCE NAPISANE JEST BARDZO PRAWDZIWE...NIESTETY

Gość aaaa Polska
ja tylko jestem ciekawa dlaczego tak jest??:( bo mam tak samo jak ty...czulam sie swobodnie przy nim...a tak to sie boje ze moze jakis maly defekt chlopak zauwazy na mojej twarzy lub gdziekolwiek...ehh...

Gość Vanessa8676
WLASNIE!JA WTEDY BYLAM NA 1 ROKU STUDIOW.tO BYLO PIEKNE-BEZ MAKIJAZU Z ROZPUSZCZONYMI WLOSAMI-TAKA MNIE LUBIL NAJBARDZIEJ....I ZA TO GO CENIE DO DZIS...

Gość aaaa Polska
a masz z nim kontakt??Ja z moim mam tak ze tylko "czesc" sobie mowimy....nie rozmawia ze mna pewnie dlatego ze ma dziewczyne... i tylko nia sie zajmuje...wiem sama jak to bylo z nami...ale mam czasami taka chec z nim porozmawiac ze az mnie sciska ze jednak nie moge tego zrobic...

Gość Vanessa8676
NA PEWNO MINA KIEDY POZNAM TEGO JEDYNEGO(UJECIE ROMANTYCZNIE BEZNADZIEJNE).tE WSPOMNIENIA BOLA DO DZIS BO SA TAK SłODKIE..ZAL TEGO CO SIE SKONCZYLO

Gość ciekawe co sie
dzisiaj nam przysni :) macie tez ta ciekawosc?

Gość Vanessa8676
NIE MAMY ZADNEGO KONTAKTU:(SKONCZYLO SIE OD KIEDY POZNAL SWOJA OBECNA DZIEWCZYNE

Gość Vanessa8676
NAJLEPIEJ NIECH SIE PRZYSNI COS MIŁEGO:)

Gość aaaa Polska
tez jestem ciekawa co mi sie przysni:P ale pewnie nic... Nie wiem jak ty Vanessa ale ja mam caly czas nutke nadziei ze kiedys jeszcze z nim sprobuje...nie wiem czy to ma wogole sens...

Gość Vanessa8676
JA JUZ POZBAWILAM SIE TYCH ZŁUDZEN.aLE PRZEZ JAKIES 2 LATA ZYLAM TAKA NADZIEJĄ.nAWET JAK PONAL SWOJA DZIEWCZYNE TO W TO WIERZYLAM...ALE TO JUZ KONIEC NA ZAWSZE...TYLKO TE SNY MI TO PRZYPOMINAJA

Gość aaaa Polska
Moze mi tez minie...nie wiem...:(

Gość Vanessa8676
CHYBA KAZDY MUSI PRZEZ TO PRZEJSC.A NAJLEPSZYM LEKARSTWEM BEDZIE DLA NAS POZNANIE TEJ WLASCIWEJ OSOBY Z KTORA BEDZIEMY SIE CZUŁY SZCZESLIWE

Gość aaaa Polska
tylko nie moge znalezc nikogo z kim dobrze by mi sie rozmawialo...:(

Gość Vanessa8676
NO JA TEZ MAM TEN PROBLEM...