Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zAłamANAa

Pisiolek mojego Miśka

Polecane posty

Gość zAłamANAa

Ja newiem czy mój facet ma małego?? czy jak mężczyzni jakie macie swoje fujarki moj ma ... takiego no :( niewiem . no

Gość zAłamANAa
20 lat mam laseczko :) metrow 40000 : nie no powaznie ... :PD:

Gość zAłamANAa
ma ok. 10 cm gdy jest podniecony:O czy to norma?

Gość _ryju
pod warunkiem, ze Twoj mezczyzna ma max 10 lat ale nie przejmuj sie, podobno male jest piekne ;)

Gość xyzzzzz
A ja mam 10 cm ale potrafię zadowolić każdą rozruchaną pizdę i jak dotychczas najpierw przeważnie był śmiech z mojego fiutka ,a potem pełen zachwyt już po ruchanku i pytanie:cholera jak ty to robisz,że potrafisz tak małym zadowolić. I co wy na to miłośniczki megakutasów? Lubicie jak was pizda boli?

Gość gośken
10 cm--nie rożśmieszaj mnie taka miniaturkę----no chyba że sexsisz się z dziewczykami a nie z kobietami :P

Gość xyzzzzz
gośken ty mocna w gębie jesteś ale i tak wątpię czy takiego małego potrafiłabyś dobrze obciągnąć.

Gość gośken
takiego mikrego---to bałabym się wziąć do buzi----z myślą, ....że go uszkodze :P

Gość mimimimimiku
10 cm........? hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahha

Gość xyzzzzz
Jakeś pirania to możesz każdego uszkodzić.No ale jak potrzebujesz megakutasa,to takiego ci życzę i niech doprowadza cię do orgazmu kilka albo nawet kilkanaście razy dziennie.

Gość mimimimimiku
megakutasy są git a nawet nie takie mega tylko średnie ale nie 10 cm :DD paaaaaaaaa

Gość parsifal
panie zainteresowane wielkimi pindolami piszcie na darek33@wp.pl to wysle filmik ciekawe czy byscie chciały asz tak dużego

Gość No wiecie co dziewczyny
jak was czytam, to wstydze się, ze jestem kobietą. "Megakutasy są git" - ciekawe czy faktycznie chciałabyś mieć takiego w sobie. Takiego mega jak piszesz. A na innym topicku dziewczyny piszą o megaorgazmach pod prysznicem :P Oj forumowiczki - czy potrzebny wam megakutas czy wystatrczy tylko silny strumień wody. A sex to sztuka miłości, a nie miary

Gość NNNNNNNNNN
gó...no prawda 10 cm NIGDY NIE ZASPOKOI KOBIETY!!! Powtarzam NIGDY!!!

do - No wiecie co dziewczyny- \"A sex to sztuka miłości, a nie miary\"zgadzam sie z Toba zupelniei najbardziej mnie to wkurza - jak mezczyzni jakie by chieli miec kobiety no i jak kobiety stawiaja sobie swoje wymagania co do mezczyzn!! Jaka glupota!!!!!!!!!!!!! przeciez to wcale nie az takie wazne na swiecie sa wazniejsze sprawy ! nie lubie krytyki i wysmiewania nie z kogos ze jest taki czy taki! a kiedys i tak bedziemy starzy!! i nie juz tacy piekni !!!!!!!!!!!!! takie zycie..........

Gość Mnie sie wydaje ze
kobiety najbardziej zadowolone sa z penisow normalnej dl ok16 cm. Mój chlopak ma 22 i nie wiem czy to taki powod do szczescia;-/ gdy jestem bardzo podniecona to jest ok...ale kiedy nie jestem juz taka wilgotna to sprawia mi to bol i jak slysze te wypowiedzi typu Ze najlepsze sa megakutasy to padam ze smiechu:)))) a co 10 cm to chyba za mało...

ja:) bo mi sie niechciało w pasek przegladrki wkejac , nie jestem jedynym użytkownikiem tego kompa:-O

Gość bad boy juken
bardzo zgrabna pupencja:) nie ma sie czego wstydzic:classic_cool: a moge dostac jeszce kilka????