Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolałaaaaa

aparat na zebach=ból zebów! pomocy!!

Polecane posty

Gość obolałaaaaa

kochani nosze zdejmowany aparat na zeby ,teraz jestem w takiej fazie kiedy zeby zeby zaczynaja sie nastawiac,tylko ze po godzinie od zalozenia aparatu strasznie mnie bola zeby ,myslicie ze powinnam wziasc tabletke przeciwbólowa ?? bo przeciez aparatu nie moge tak zdejmowac bo nici z prostowania,wiem ,ze przy stałym aparacie tez bola zeby :-(

Ja mam co prawda aparat staly od dwoch miesiecy ,ale tez na poczatku mnie bardzo bolaly zeby .A teraz bolą kilka dni po wizycie u dentysty.To chyba tak niestety musi byc musimy sie przemeczyc ,zeby byly efekty.Wiesz moj bratanek ma taki aparat jak ty tez go bola zeby zwlaszcza po nocy jak wstaje ,ale po nie calych trzech miesiacach ma juz duze efekty leczenia.Wiesz ,mnie dentystka doradzala ,ze jak by mnie bardzo bolalo to zebym kupila sobie w Media Markt lub tego typu sklepie ,taką lampe na podczerwien ktora wytwarza tlen .Ponoc jest dobra i nie duzo kosztuje.Ja jej nie kupowalam bo jakos daje rade,ale moze sprobuj ,zawsze to lepsze od tabletek.Znalazlam takie fajne forum o aparatach na zeby http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22832 moze cos wiecej znajdziesz na ten temat.Pozdrawiam!