Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plurka

Ile przeciętnie od razu się chudnie po porodzie?

Polecane posty

ja na drugi dzien wazyłam 5 kg mniej :( zdołowałam się :P a poziej przez pierwsze 2 tyg \"po\"schudłam jeszcze 10 kg ..... teraz waze tyle co przez ciaza [rodzilam 4-mce temu ] pozdrawiam🌻

a ja schudłam od razu 10kg a 10 zostało :( i schudłam jak się zaczęłam odchudzac dopiero i porządnie ćwiczyć :) tak po poł roku, ale nie ma reguły

ja jak opuszczalam klinike to wygladalam marnie.Nie przytylam w ciazy duzo a jeszcze mialam cesarke.Wiec jak odjac dziecko,wody i kilka dni na diecie....tylko cycuszki byly okazale:)

Gość do diaska
z tym chudnięciem Od razu zeszło ze mnie 12 kg co już dawało normalną wagę. Przeed ciążą byłam chuda jak szkapa (czy szczapa? już mi mózg odmawia współpracy o tej porze). A potem jeszcze i jeszcze zaczęłam chudnąć.. Po pół roku od porodu, kiedy przestałam karmić piersią itd kiedy hormony wracały na miejsca waga znowu w dół leciała szybciutko. Na pełnych obrotach przez cały dzień przy dziecku. Pilnuję wagi, żeby za bardzo w dół nie leciała. Matko jedyna czemu nikt mi nie powiedział, że przy dziecku to taki fizyczny zapierdziel jest? ;) :P

w szpitalu po cc leżałam 5 dni.Kiedy wróciłam do domu było 11 kg mniej.Myśle że to też sprawka ich szpitalnej diety tzn dopiero na 3 dobre dostaliśmy kleik a wcześniej mogliśmy tylko gorzką herbate

ja ze szpitala po 5 dniach (syn miał żółtaczkę) wyszłam w swoich przedciążowych ubraniach...i takzostało do dzis....cyc zawsze miałam okazały także po ciąży zostały mi jedynie lekkie rozstępy na biodrach..nic więcej :)

Gość moniska81
ja przytylam w ciazy 7 kilo ,2 dni po porodzie wazylam 7 kg mniej a po 3 tyg 16,5 kg mniej teraz mala ma 5 tyg a ja sie juz nie waze-wystarczy mi widok wiszacych spodni przy kolanach...