Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gadulinkaXXL

Dla mam które nie sypiają przez swoje skarby!polecam!!!!!!

Polecane posty

ja polecam herbatkę jest naprawde super. jest od 12 miesiąca,ale ja zaczęłam podawać ją synkowi jak miał 10 miesięcy(lekarz pozwolił) Też nie miałam na nic siły i nie spałam .A ta herbatka chyba uratowała mi życie.Synek przesypiał cała noc ,a ja byłam w 7 niebie. PHYTO PHARM \"Herbatka Rubinki\" \"\"SENNE OCZKA\"\" Polecam jeszcze inne herbatki z tej serii: na brzuszek,katar SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam! A możesz coś więcej napisać o tej herbatce, np jaki ma skład. Czy jest na bazie melisy itp.

Chodzi mi, czy to jest bezpieczne na dłuższą metę podawać taki napój maluchowi.

Skład: owoc anyżu,liść melisy,liść mięty pieprzowej,kwiat lawędy. Bylam u pediatry z tą herbatką i powiedziała,że spokojnie mogę ją podawać. Dawałam ją synkowi przez miesiąc i przez następne 7 miesięcy spał jak anołek ,aż się nadziwić nie moglam.teraz znowu podaję,ma problemy ze spaniem sądze,że to przez to ,że poszedł do żłobka.Ale zaczyna być dobrze.

Dzięki za info, moja młodsza córcia ma rok i budzi się w nocy chyba z 5 razy. Nie sądze żeby była głodna bo wieczorem dostaje kaszę tu chodzi raczej o emocjonalne przywiązanie do piersi, a jeszcze ją karmie. Te nieprzespane noce mnie wykończą niedługo.