Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚLICZNA

KTO Z WAS SCHUDŁ NA ATKINSIE JA DZIŚ ZACZYNAM

Polecane posty

Gość ŚLICZNA

CZYTAM WSZYSTKO CO PISAŁYŚCIE BRAKUJE MI NA RAZIE TAKIEGO PAMIĘTNIKA Z ODCHUDZANIA CO KTO ZJADŁ I JAK TO WPŁYNĘŁO NA JEGO WAGĘ . MMYŚLĘ ŻE SAMA SOBIE TAKI ZAŁOŻĘ . JAK KIOŚ SIĘ PRZYŁĄCZY TO BĘDĘ SZCZĘŚLIWA. PRÓBOWAŁAM JAK KAŻDA Z NAS WSZYSTKICH DIET ALE KAŻDA SIĘ ZAŁAMYWAŁA POD PRZYMUSEM ZJEDZENIA CIASTKA . TYLKO DIETA ATKINSA WYDAJE SIĘ WŁĄCZAĆ MECHANIZMY UODPARNIAJĄCE NA SŁODYCZE. JAK SAME WIECIE TO NAŁÓG NIE JAKIEŚ WIDZI-MISIĘ TO CHEMIA ORGANIZMU GŁÓD NARKOTYCZNY, NASZA SILNA SŁABA WOLA NIE MA Z TUM NIC WSPÓLNEGO. NIESTETY JAK JESTEŚ NARKOMANEM ALBO ALKOCHOLIKIEM PAŃSTWO POMAGA CI W LECZENIU ZAMYKA CIĘ W SZPITALU POMAGA NIEBRAĆ. A MY UZALEŻNIONE OD CUKRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????? NAM POZOSTAJE SZUKAĆ TAKIEJ DIETY KTÓRA NAS NAJPIERW ODTRUJE (JAK ALKOCHOLIKA) A POTEM UŁATWI ŻYCIE BEZ NASZEGO NAŁOGU . TYLKO ŻE NAM JEST TRUDNIEJ NAM BRAKUJE WSPARCIA . JAK BIERZEMY SIĘ SIĘ ZA ODCHUDZANIE ZARAZ ZNAJDZIE SIĘ JAKAŚ MAMUSIA CIOCIA KOLEŻANKA KTURA NAS OD DIETY ODCIĄGA MÓWI O JEJ SZKODLIWOŚCI , NAMAWIA NA JEDZENIE WSZYSTKIEGO TYLKO MNIEJ ( TAK JAKBY ALKOCHOLIKOWI RADZIĆ PIJ WSZYSTKO TYLKO MNIEJ CIEKAWE CZY PO PIERWSZYM KIELISZKU NIE SIĘGNIE PO NASTĘPNE ) TAK NSAMO JEST Z NAMI PO PIERWSZYCH WĘGLOWODANACH W POSTACI TYLKO JEDNEGO KARTOFELKA ZJAWIA SIĘ POTĘŻNE CIACHOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!! JEDYNY SPOSÓB MOIM ZDANIEM TO DOSTAWIĆ!!!!!!!!!!!!!! WIĘC KTO Z WAS SCHUDŁ NA ATKINSIE JA DZISIAJ ZACZYNAM PROSZĘ O WSPARCIE

Gość ŚLICZNA
WŁAŚNIE ZJADŁAM KAWAŁEK MAKRELI NA ŚNIADANKO O WĘGLI PIJĘ WODĘ JEST MI DOBRZE , CIEKAWE CZY KTOŚ SIĘ PRZYŁĄCZY JAK NIE BĘDĘ SAMA PISAĆ TEN PAMIĘTNIK MOŻE KTOŚ ZOBACZY ŻE CHUDNĘ I TEŻ ZACZNIE 20-10-06 WZROST 160 WIEK 47 WAGA 89 CEL POZBYĆ SIĘ ILE SIĘ DA SPECJALNIE PISZĘ PUBLICZNIE JAK BĘDĘ SIĘ ŁAMAĆ MOŻE KTOŚ MI POMOŻE

Gość wyłącz proszę capslocka
:)

Gość martha_
zaczynam atkinsa od soboty mam z góry zarysowany plan i dziś oraz jutro jestem jeszcze na innej diecie Atkins mi się podoba, bo faktycznie daje szansę na uniezależnienie się od cukru i węglowodanów - a to moja zmora Pisz koniecznie jak Ci idzie:)

Gość ŚLICZNA
właśnie zjadłam obiadek serek bree orzechowy i 3 plastry kiełbasy z majonezem jestem napchana co by tu wypić bo czuję że na samej wodzie nie dam rady coś smacznego do picia bez węgli ciekawe czy herbatki owocowe mają węglowodany i ile może ktoś wie ? cześć MARTHA wpadaj a jak zaczniesz może dalej będziemy razem przez to przechodzić?

herbatek możesz pić ile chcesz i jakie chcesz. Nie mają węglowodanów, ani kalorii. Zaraz ktoś powie, żedaję rady, których sama nie stusuję, ale... ten majonez moglas sobie odpuscic! wiesz ile ma kalorii? 😭

rozmiar 48 ale ty schudłaś już nie 48 a 42 co robiłaś i ile masz lat bo to też chyba ważne przy odchudzaniu

Dzisiaj 2 dzień zjadłam jajecznicę na boczku na śniadanko , kawałek kiełbasy z majonezem na obiad a zaraz zjem schabowego. czuję się dobrze wczoraj wieczorem miałam już 3 paski czyli dwa plusiki. czuję że mój brzuszek nie jest tak jak zwykle nadęty tylko pusty. Piję dużo wody . Wyczytałam że należy brać minerały więc biorę magnez i potas i witaminki. Świat jest piękny.

Cześć Sliczna Zapraszam Cię na topik bułki grahamki \" Moja drastyczna dieta...\" Ja tam bywam i piszę o swoim optymalnym zywieniu ( to tez niskowęglowodanówka , tak jak Twoja, z tą różnicą , że jest niskobiałkowa ... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3311099&start=120 Osobiście uważam,że tylko na takiej diecie można trwale schudnąć, żadne tam diety z liczeniem kalorii , to brednie XX wieku...

Gość kjahs
a o co chodzi w tej diecie tak dokladnie i co mozna jesc poasz jadloskpis -moze sie dolacze

Cześć p. migotka i kijhas witam po 5 dniach odchudzania dietkuje mi się bardzo fajnie wcale nie czuję że jestem na jakiejś diecie jem to co lubię jajeczniczkę, kotleciki, ryby,tłusty serek ze śmietaną i rzodkiewką , kiełbasę z majonezem, żółty ser,mrożoną kawę z bitą śmietaną no po prostu same pyszności. schudłam 4 kilo wiem że to woda ale jak miło nie nosić całej tej opuchlizny . Buzia mi wyszczuplała a i spodnie nadają się do siedzenia nie tylko do stania.Czuję taką lekkośc w brzuchu zawsze miałam nadęty i wystający teraz jest posty i jest go mniej. Bardzo mnie mobilizuje to że będę musiała wpisać tu sukcesy i porażki , bo postanowiłam uczciwie pisać prawdę . Wybieram się dziś z koleżanką na basen .Pozdrawiam wszystkich . Wspierajcie mnie proszę!!!!!!!!!!!!!

SLICZNA pozdrawiam ,gratuluje nowych spodni do siedzenia ;) Trzymam kciuki za dalsze dietkowanie !!!!! 🌻

hej, ja zaczełam 3 miesiące temu, schudłam sporo , raz lub dwa razy w miesiącu robie sobie dzien w którym pozwalam sobie na jedzenie wszystkiego na co mam ochote,póki co to moja ulubiona dieta, bo pierwszy raz nie chodze głodna i nie mysle non stop o jedzonku. Zycze powodzenia :)

Gość do Migotki
odbierz maila,napisałam do Ciebie kotek

Gość PONOSZE PISZCIE JAK COŚ WIECIE
Piszcie o atkinsie,każda rada na wage złota:)

Gość malgocha2111
niewiem mnie sie wydaje zebym przytyla od takiego tlustego jedzenia

Gość ewesta
Czy ktoś pomoże ? Co mam jeść na tej diecie i w jakich odstępach czasu

Gość jerisia02
Ja nie stosuję diety Atkanisa ale taką zwykła dietę 1200kcal dużo się ruszam bo zapisałam się na basen i siłownię ale równie dobrze można biegać i ćwiczyć w domu na macie albo z Mel B sama z nią ćwiczę w weekendy! dodatkowo przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu nie czuję ciągłego uczucia głodu! Jadam co 3h i tak to wygląda. Śniadanie: 1 jajko sadzone plus pomidor z mozzarela lub jakieś inne warzywa i 2 kromki chleba razowego lub owsianka na mleku 2% z kiwi i ananasem. Herbata lub kawa II śniadanie: jabłko, pomarańcza, kiwi obiad: zupka mała flaczarka bez zabielania albo jogurt naturalny jak chcesz zabielić! plus 2 łyżki kaszy i pierś z kurczaka czy schab gotowany i surówka podwieczorek: jogurt naturalny z błonnikiem kolacja: 1/2 obiadu lub jakaś sałatka!

Gość Anitka888
Ja spróbowałam diety Sandruni i nie żałuję, bo udało mi się pozbyć 10 kg. Próbowałam już wiele diet ale teraz dopiero jestem zadowolona z efektu :) więcej info na tej stronie https://dietasandruni.wordpress.com/