Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elle88

Kiedy przyjazn ustepuje milosci ....

Polecane posty

Czesto zdarza sie iz ktos poznaje dziewczyne/chlopaka i calkowicie angazuje sie w zwiazek kosztem przyjazni ... czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego tak jest ??? dlaczego ludzie nie potrafia pogodzic milosci i przyjazni ... a przeciez milosc moze przeminac ... a przyjaciel jest na cale zycie ... dlaczego poswiecaja przyjazn na ktora tak dlugo pracowali ??? ja rozumiem zafascynowanie nowym zwiazkiem i te przyslowiowe \"klapki na oczach\" ale az tak wielkim kosztem ???

mysle ze mozna zarowno miec przyjaciela i partnera :) uwazam ze wszytsko da sie pogodzic :)

a ja mam faceta do ktorego czuje bezgraniczna milosc i jestem z nim zaprzyjazniona mam przyjaciela - do ktorego czuje przyjazn - on do mnie tez i mam przyjaciela - do ktorego czuje tylkio przyjazn - niestety on ostatnio wyznal mi milosc - nadal jestem z nim w przyjazni - choc nie tak jak przedtem

Gość qwffe
hmmm.. dla mnie partnerstwo to bycie z drugą połówką, wspólna konfrontacja z życiem, prawda i realizm a przyjaźń to takie ch.. wie co, dwie obce osoby się lubią i sobie zwierzają choć każda ma osobne życie, własne rodziny, nie są połączone więzami krwi, dla mnie przyjaźń nie ma wartości, nie szukam jej, nie próbuję utrzymać za to zależy mi na uczuciu przyjaźni.... z moim ukochanym od reszty niczego nie chcę ani nie mam prawa chcieć, w końcu to obcy ludzie

ej no cos ty nie mozna ograniczac sie ja np sie dusze jesli nie mam przyjaciol , znajomych dla dobra wlasnej duszy - super mie c przyjaciela

bedziesz bedziesz tzreba sie rozejrzec wiesz co......... czasem z przyjazni rodzi sie milosc.... fajna perspektywa glowa do góry

Gość a czemu by nie pogodzic
przyjazni z miłoscia?? mój facet jest dla mnie tez przyjacielem. chyba trudniej o prawdziwa przyjazn niz o prawdziwa miłośc. wszystkie moje "wielkie" przyjaznie i tak w koncu okazywały sie "pseudo" wiec nie szukam przyjaciół, mam swoja druga połówke i to z nia spedze zycie. poza tym wystarcza mi dobrzy znajomi.

\"dziewczyna nigdy nie zaoferuje przystojniakowi przyjaźni bo będzie chciała poczuć jego ch*ja w cipie\" cała prawda o przyjazni miedzy kobieta a meżczyzna:-O tak jak ja znam

Gość qwffe
moim zdaniem to nie jest ograniczanie się tylko... realizm i niegonienie za ideałami z książek dla dzieci o przyjaźni (podkreślam, takie jest moje zdanie bo tak to odczuwam, jeśli ktoś ma inne doświadczenia, to super), jak ktoś napisał, wystarczą bliscy, dobrzy znajomi, poza tym rodzina, nasze życie wewnętrzne, pasje, hobby... a miłość to miłość, tylko ona tak silnie łączy dwie osoby i jest niepowtarzalna

Gość qwffe
stańczyk... nie wmawiaj sobie... szkoda że nie wiesz jak często brzydcy mężczyźni podobają się kobietom, zresztą rozejrzyj się wokół :)

no jasne brzydale - to fajni kumple a tym bardziej przyajciele uroda nie ma tu nic do gadania przyjaciel to czlowiek ktory cie wyslucha, pomoze a nie po to zeby siedzial i na niego patrzec i wzdychac

ty wiesz co mówisz???!!!! można sie rozgladac do konca swoich parszywych dni i tak zawsze najwiecej co można dostac gdy jest sie brzydalem to przyjazń:-O

\"ona brzydka- brzydki on a taka ładna para\" la la la juz nawet piosenki o tym byly \"kazda potwora znajdzie sego amatora\" jesli kobieta wybiera partnera na milosc patrzac tylko na jego wyglad (powierchownosc) to glupia baba uroda mija a rozum zostaje nie wiem czego ty chcesz

Gość qwffe
brzydki częstokroć na starcie ma fory... bo jest taki romantycznie smutny, bo rokuje że doceni kobietę, bo musi w sobie wyrobić inne cechy, których często nie mają ci przystojniejsi (ot, na przykład mężczyźni niscy są często bardziej przebojowi, agresywniejsi, odważniejsi niż ci o przeciętnym wzroście), może na przykład pokazywać bardziej interesującą osobowość, bo skoro zachowuje się naturalnie, to znaczy że jest pewny siebie w zmaganiach z życiem bo widać że jest mu trudniej... mmm... to jest sexi no to na tyle, sorry że odbiegłam od tematu

kobiety w tych czsach oczekuja , przystojnych, pewnych siebie facetów, nie toltruja odstepstw od swojego wyobrażenia:-O

Gość jestem jaki jestem
pewny siebie przystojniak nie może się opędzić od kobiet, mniej przystojny nie może znaleźć tej jedynej

Gość szaraaa
czasem przyjaźń okazuje się warta tyle co liście spadające z drzew.... przykre...