Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katmatp

Znacie dobry przepis na usunięcie plam po zupkach?

Polecane posty

Gość emkakemka
no prosze :) ja kupilam "wanisz" reklamowany przez "Chajzera" :) robie papke i zostawiam na pol dnia (a nie jak pisze na 1 min gora 2) i tez schodzi, nieraz musze jeszcze szczoteczka przecierac, no bynajmniej tak jak na reklamie nie jest....

zamoczyć ciuszek i na plamę po zupce nalac płynu do mycia naczyń, na to trochę odplamiacza (ja kupuję w lidlu taki w zielonej butelce DOUSSY, coś jak vanish tylko tańszy) zostawić na 1-2 godz potem zamoczyć w wodzie z proszkiem i tym odplamiaczem i po jakimś czasie przeprac. Generalnie wszystko schodzi.

Gość noe
nie wiem czy est u ciebie taki sklep polo jest w nim fajny odplamiacz kosztyje 2.49 a schodza kazde plamy w pudełeczku ale on tylko tam jest i w geancie jest odplamiacz za 4 lub 5 zł biała butelka rózowy napis schodzi duuuzo plam

dziewczyny naprawde DOMESTOS jest super biore wacik na zapalce mocze w domestosie i pocieram schodzi szybko i nie ma zóltych plam

Według mnie najlepsze jest mydełko odplamiające. Pozwala usunąć plamy nawet po marchewce czy aronii. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.