Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamgor

BRĄZOWA WYDZIELINA ZAMIAST MIESIĄCZKI

Polecane posty

Gość kamgor

Witam,mam ważne pytanie. Chcę się dowiedzieć pewnej rzeczy. Natomiast moja przyszła Żonka miała dostać okres 9.10.2006 roku,jednak wcześniej nie miała żadnych bólów,nawet piersi nie bolały. We wtorek 10.10.2006 z kolei zauważyła idąc siusiu, że wydala się z pochwy jakaś brązowa maź, nie była to krew, no i bardzo sie zdenerwowała bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie bylo, we wtorek również już gdy wydzielała się ta brązowa maź zabolał brzuszek raz. Często się jej spóźnia okres, w miarę regularnie współżyjemy, raz lub dwa razy w miesiącu ale zawsze się zabezpieczamy prezerwatywą, ja natomiast po stosunku sprawdzam czy prezerwatywa napewno nie przeciekała itp. Bardzo proszę o informacje, czy jest możliwość aby była w ciąży, lub jeśli nie to czego są to objawy...Z góry dziekuję za pomoc.

Gość wydaje mi się
że to była stara krew,czyli taka,która długo była w macicy zabnim doszło do jej wydalenia=miesiączki. Jak byłam młodsdza też tak miałam czasamio.to normalne.ale jak się boi,to niech idzie do lekarza.

Gość eh..ah..oh...
jak uzywacie prezerwatywe to raczej ciaza nie jest... a brazowa wydzielina to krew (bo sa rozne kolory np.koncowka okresu moze byc brazowa, ale tez na poczatku, albo caly okres) ... czasami tak jest... nic nienormalnego...

Gość ewelinka0785
hej nie martw sie ciaza to raczej nie jest bo sam nie raz tak mam wiec a dzidziusa planuje za dwa latka pozdrawiam