Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnKKKKa

Powiedzmy SŁODYCZOM - NIE !!!!

Polecane posty

Gość 29-latka*
baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chętnie tylko jak to zrobić????????????????

To co sie ze mną dzieje to obłęd :( nie potrafie juz bez nich funkcjonować ...potrafie przejeść poł wypłaty !!!!! a do tego tylko brzuch rośnie..... I tak w dzień w dzień...

Gość i tak trzymac...
widocznie Twój organizm właśnie tyle słodyczy potrzebuje...

Gość malwiiii
ale po co? ja nigdy nie zrezygnuje ze słodkości

Gość pij duzo wody
ja raczej tez nie przezyje dnia bez slodyczy:D ale brzuszek jakos specjalnie mi nie rosnie...kilka razy(nie mowie ze codziennie) zrobie sobie wieczorem kilka brzuszkow i jest ok;)

Gość 29-latka*
Ja niestety też nie potrafię żyć bez słodyczy :( Mogę je zjadać tonami ale próbuję się powstrzymywać i dziennie zjadać 1 batonika (czasami się udaje:) ) A jak zobaczę żelki haribo to i koniami mnie nie utrzymają :(

Gość dfg
Ja jak przestaję się objadac słodyczami to natychmiast tyję, więc słodyczom mówię zdecydowane TAK :)

Gość 29-latka*
oddaj chociaż trochę z Twojego metabolizmu :D plissssssss

Gość dfg
Serio! Tyle się nasłuchałam że słodycze to paskudztwo i trucizna, że zaczęłam drastycznie ograniczać (a normalnie też w słodyczach przejadam pół wypłaty). Efekt - plus 4kg w 2 tygodnie :(( Teraz zaczynam się znowy opychać i juz mi kilogram spadł.

Gość 29-latka*
Jak ja Ci zazdroszczę

Gość 29-latka*
oczywiście nie tego, że przejadasz pół wypłaty :D tylko odchudzania za pomocą słodyczy

Gość dfg
Problem tylko w tym że o ile po odstawieniu słodyczy przytyłam błyskawicznie, to teraz waga spada powolutku. Ale przynajmniej mogę się zaciągać zapachem czekolady na piernikach a potem je pożerać :) Kiedyś z mężem policzyliśmy że znajomi wydają kupę kasy miesięcznie na papierosy i pomyśleliśmy że szkoda tej gotówki - mogliby wydać na wakacje jak się uzbiera przez parę miesięcy. A potem policzylismy ile my wydajemy na słodycze (żadne z nas nie pali)... wyszło na to samo! Życzę powodzenia w rzucaniu tego nałogu, bo wiem jakie to trudne! Ja jak odstawiałam to najtrudniej znosiłam wieczory - tak mi się chciało czekolady że byłam gotowa polecieć w piżamie do nocnego po byle batona...

Gość pij duzo wody
wlasnie zajadam sie biszkopcikami:D mmm dawno nie jadlam...

Gość Ramojana
Hmm raz w m-cu mam nalot na slodycze - pozeram cale opakowanie lodow orzechowych , 2 biale czekolady i opakowanie jakis ciasteczek i to zaspokaja moj glod na kolejne 29 dni.... Ostatni moj nalog to ryby w kazdej postaci..., ale to chyba akurat zdrowy nalog ?!

Gość mala1982
ja slodyczy nie jem od ponad roku :) i jest ok lepiej sie czuje :) no i juz masa kasy na rozne rozniste batoniki wafelki ciasteczka i slodkie buleczki nie idzie, a i ja jestem lzejsza :) ogolnie samopoczucie lepsze :) pozdr