Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loina2

Prosze o pomoc ..naprawde błagam boję sie

Polecane posty

Gość loina2

zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne Harmonet ... w 7 dniowej przerwie w drugim dniu ... kochalam sie z swoim chlopakiem ... podczasz stosunku dostałam miesiączke ujrzałam na jego penisie krew,kochaliśmy sie dalej... on nie spuścił sie we mnie ... spuszczał sie po za mną dziś mam zacząć 2 opakowanie .. i własnie niewiem czy moge zajść w ciąże jeżeli sie tak kochaliśmy .. lekarz mi powiedział ze podczasz 7-dniowej przerwy również jestem zabezpieczona .. tylko jest jeden problem ... te tabletki brałam od 3 dnia cyklu .. a nie od 1 .. tak jak powinno czy one działały? Tak jak powinne? Pozatym lekarz przepisał mi je nie badając mnie czy one wogóle działają? prosze piszcie prosze :(

Gość jezu co za głupiutka dziewka
to po cholere sie pieprzysz! spytaj sie najpierw dokładnie, poczytaj ulotke i nie bedziesz pozniej srała po gaciach ze jestes w ciązy!

Gość dziewczynko
ile Ty masz lat..? Odrobina logicznego myślenia no i CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM ulotki. Co jest napisane w ulotce harmonetu? Ze mozliwe jest przyjmowanie tabletki 2-7 dnia miesiaczki, ale wtedy przez 7 dni nalezy sie zabezpieczyc. A tak poważnie zupełnie- zaczekaj z seksem az bedziesz miała swój rozum

Gość loina2
dzięki za pomoc :D nie macie sie na kim wyżywać to tu se powyzywacie .. żeby was takie coś nie spotkało pa

Gość loina2
dzięki za pomoc :D nie macie sie na kim wyżywać to tu se powyzywacie .. żeby was takie coś nie spotkało pa

Gość loina2
moze kto ś cops napisze?:(

Gość niekwoczka
loina, równie dobrze mogłaś je brać od pierwszego dnia a organizm jeszcze nie przyswajać lub nie z pełną skutecznością a w ciążę byś nie zaszła nie znam Harmonetu, nie znam tym bardziej twojego organizmu czy jak naprawdę się pilnowałaś przy zażywaniu tabletek ale wydaje mi się że nie musisz się martwić :)