Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liptoonka

poszukuje zespolu

Polecane posty

Gość liptoonka

z Czestochowy lub okolic. Dajcie namiary na jakis godny uwagi

Gość magdziaaaAA
hej, ja mam ten sam problem co ty :-( też poszukujemy zespołu, ciezko kogos wybrać, my jestesmy z torunia

Gość liptoonka
my juz co prawda mamy 3 na oku. mysle, ze bylo by fajnie ich miec na weselisku, ale moze ktos ma jakis inny namiar. jedno jest pewne - do konca miesiaca trzeba sie na kogos zdecydowac

Gość magdziaaaAA
a kiedy ślubujecie? bo my 01-09-2007

Gość liptoonka
21 lipca. szukam teraz wzorow zaproszen. chce zrobic sama. mam sporo czasu i chcialabym aby byly takie...moje :)

Gość zespol muzyczny klucz
ZESPÓL WOKALNO -INSTRUMENTALNY,,KLUCZ,, TO KLUCZ DO SZAMPANSKIEJ ZABAWY!!! PRZEKONAJ SIĘ ! OBSLUGUJEMY: WESELA,BALE,BANKIETY,KOMUNIE, SPOTKANIA INTEGRACYJNE I FIRMOWE ,,, Spotkaj się z nami i zobacz jak gramy spiewamy! Z nami jest najzabawniej i masz bdb wokal ! Dzwon 508992523 Lub pisz kklucz@gazeta.pl Solidność, Doswiadczenie ,Profesjonalizm to nasze atuty! Gramy glownie w Warszawie ale także w calej POLSCE ! Z NAMI JEST ZAWSZE NAJZABAWNIEJ I KORZYSTNIE! MY NIE PIJEMY ALKOHOLU W CZASIE PRACY! NIE PALIMY PAPIEROSóW I NIE ROBIMY DłUGICH PRZERW! JESTESMY DLA KLIENTA A NIE ODWROTNIE! I CO NAJWAZNIEJSZE ,,,, ZABAWIAMY GOSCI WEDLE ZYCZENIA KLIENTA!

Polecam zespół Quatron z Częstochowy.Byłam na weselu gdzie grali i bardzo mi się podobało. Link do ich strony www.quatron.gsi.pl Pozdrawiam

Gość kadzidelka smierdza
a ja polecam jakiegokolwiek didzeja. przynajmniej nie zawodzi jak ci wokalisci/wokalistki z weselnych zepsołow ...

Gość klrt
jeżeli propozycja aktualna proszę o kontakt, przesle ofertę naszego zespołu, zapraszam na naszą stronę members.lycos.co.uk/defacto/news.php

Gość kerados
Jeśli oferta jest jeszcze aktualna to polecam zespół Blue Heaven szczegóły na tel 606450920 lub e-mail ps. Jesli macie kłopot ze znalezieniam zespołu to proszę o kontakt POZDRAWIAM DARIUSZ

Gość lekki
www.lekki.pl