Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa na allegro

allegro--- pomocy!!!

Polecane posty

Gość nowa na allegro

Cześć mam problem. chcialam kupic na allegro ubranko dla dziecka. w okienku- cena minimalna wpisalam kwote wyzsza niz potrzeba do wylicytowania. do aukcji zostala godzina. Jest tam napisane ze automatycznie system bedzie licytowal za mnie. wiem ze na allegro zeby cos wygrac trzeba wstrzelic sie ze swoja oferta w ostatnia minute aukcji. I tu moje pytanie. Ile czasu potrezbuje system na przesłanie wyzszej oferty? Czy jesli cena ktora zaoferowalam jest prawie 2 krotnie wyzsza niz aktualna cena to mam szanse wygrac? Prosze o odpowiedz bo bardzo zalezy mi na tym ciuszku

Gość daj linka do aukcji
to ci wytłumaczę :)

Gość nowa na allegro
nie chce podac lina boje sie ze znajdzie sie wiecej amatorów na te aukcje. chodzi mi o to ile czasu uplywa zanim system zaoferuje moja wyzsza oferte. wiem ze gdybym to robila sama recznie to zajmie kilka sekund. a ile zajmuje to systemowi?

To zależy czy masz dobre łącze i szybki komputer... Jak mi na czymś bardzo zależy ( a łącze mam kipskawe i komp takoż) , to powierzam licytację snajperowi (www.snajper.net) - to system nielubiany co prawda, ale bardzo pomocny...

Teraz trochę za późno na snajpera.... możesz ustawić cenę irracjonalnie wysokoką ... A ktoś licytował już wdzianko?

Gość daj linka do aukcji
jeżeli dałas cenę wyższą niż teraz na aukcji sie wyświetla, to jeżeli ktoś zalicytuje kwotę wyższą od aktualnie wyświetlanej a niższą od twojej maksymalnej sumy, to system automatycznie wysunie cie na pierwszą pozycję np. twoja maksymalna kwota to 50 zl w licytacji aktualna oferta to 25 zł jeżeli ktoś zalicytuje sumą np. 33 zł to system wysunie cie na pozycję pierwszą z kwotą 34 zł co innego jak ktoś zaoferuje kwote wyższą od 50 zł, wtedy to on aktualnie wysuwa sie na pierwszą pozycję, jeżeli chcesz ciuch kupić musisz zaoferować kwotę wyższą.

Gość nowa na allegro
echh tu chodzi o to ze tam jest taka opcja. Mozna wpisac sume ktora jest sie w stanie zaplącic za dana rzecz i system bedzie licytowal za ciebie! bedzie dobieral potrzebne kwoty ale tak zeby nie przekroczyc tej maxymalnej podanej przez ciebie. i ja sie pytam jak szybko dziala ten system? czy jesli ktos w ostatniej minucie wpisze wyzsza oferte niz ta ktora jest aktualnie to system zdazy jeszcze podwyzszyc moja oferte? mam duzy zapas pieniedzy. 2 razy wyzszy niz aktualna oferta.

Gość a kiedy się placi za przedmiot
który chce wystawić?? Po zakończonej aukcji??

Gość nowa na allegro
daj linka do aukcji tak tak to ja wiem. tylko wlasnie pytam czy zdazy!! w jakim czasie to sie dzieje?

Gość nowa na allegro
tak po skonczonej aukcji przelewem

dzięki:)

Gość daj linka do aukcji
zdąży zdąży bedziesz pierwsza na pewno chyba, że ktoś cię przelicytuje :)

Gość wydaje mi się że zdąży

Gość to pewnie ta aukcja
o mamo przeciez ci tlumacza ze system robi to automatycznie.. i zawsze zdazy. przeciez to logiczne :O

a jeszcze zadam pytanko ile się płaci za wystawiony przedmiot ??k

Gość nowa na allegro
echh no to jak zdazy to bosko :) nie maja szans mnie przelicytowac bo dalam duzzzzo wyzsza kwote bo stwierdziłam ze ten przedmiot baaardzo mi sie podoba :) no chyba ze ktos da wyzsza ale raczej w to nie wierze. skoro system zdazy :) to czekam cierpliwie do konca akcji :) dziekuje :)

to podaj linka jak się aukcja skończy, jestem ciekawa co jest takie śliczne :D :P

Gość jezusienku....
ale jesteś ciemna.. jeśli dałaś dużo wyższą od obecnej kwote, to masz dużą szanse wygrania aukcji jeśli dałaś najwyższą kwotę, to póki nikt nie da za ubranie więcej pieniędzy niż Ty to zawsze będziesz na pierwszym miejscu w licytacji.. przegrasz jeśli ktoś wpisze kwotę wyższą niż Ty i koniec!

Wciąga co ? To hazardzik jest...mówię Wam...:) Ja ponieważ mieszkam na zapadłej wiosze, uzalezniona jestem od allegro - swoją drogą i na zimno to bardzo pozyteczna instytucja.... Daj znać jak potoczyła się licytacja

Gość nowa na allegro
jak aukcja sie skonczy to podam link :) narazie czekam do wieczorka :)

Gość nowa na allegro
farmerka ja dopiero zaczynam i echh chcialabym wszystko kurcze kupic bo takie ladnie i w sumie niedrogie :P

Gość daj linka do aukcji
też mi hazardzik :P tam trzeba płacić za wygraną aukcję :)

Gość nowa na allegro
fajnie ejst mnie juz nerwy zzeraja :P

boskie ciuszki dla dzieci ostatnio w ciuchlandach widziałam, szkoda że nie mam jeszcze dzieci ;) :P

Gość Nowa na allegro
ja tez w ciucholandach widzialam niektóre fajne ciuszki ale dzis na allegro tak sobie przegladalam ubranka i jak to zobaczylam to sie zakochalam. moze mam dziwny gust i to naprawde jest wsiurskie i brzydkie ale dla mnie urocze i bedzie pasowac do wyprawki dla mojego malenstwa :) tego mi wlasnie brakowalo. a w sklepie jakos nie widziałam takiego, ale moglam źle szukac :)

śliczne! :) i za jaką cene.. pogratulować tylko :D

Gość I chcesz w tym chodzić
:o