Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extaza

dolny slask.......polkowice....slub 2007

Polecane posty

Gość extaza

czesc laski jestem z polkowic chcialabym dzielic sie z wami moimi przeyciami na temat wesela ja mam swoj akurat 18.08.2007.

Gość extaza
czesc laski wlasnie niedawno bylam w wsalonie w lubini ewa na armi krajowej i powiem wam ze obsluga tam jest kosmzarna ledwo co weszlam to tylko obczajenie jak jestem ubrana a laskawie mi pow tylko ile kosztuje wypozyczenie porazka laseczki z dol;nego slaska wypowiadajacie sie tak tu pusto////

witam cie;) ja jestem z wrocławia i biore slub 1 wrzesnia 2007. Jak byś chciała moge Ci podac namiary na super zespół który bede miec albo jakies inne. pozdrawiam ciepło /choc na dworze mróz/ ;)

Gość cassillie
Myślę, że jeśli temat rozszerzy się na "dolnośląski" (Polkowice-Lublin-Wrocław, tak na pierwszy ogień) to ruch będzie większy :)

Gość extaza
casille to pomozesz mi zwolac ludzi??polkowice lubin glogow i wroclaw czekam laski

Gość cassillie
W takim razie może poproś kogoś z moderatorów o lekką modyfikację tematu topicu?? Wtedy zainteresuje sie więcej dziewczyn :)

Gość extaza
laseczki zapraszam........

Gość extaza
czesc wam czekam dalej na nowe przyjaznie wroclaw lubin legnica glogow i polkowice...

Gość aneta m
witam was biore slub 9 kwietania 2007 macie namiary na strojenie sali??

Gość aneta m
jak bedzie miec jakies namiary prosze o powiadomienie mnie e-mailem pilne

Gość extaza
aneta m hej jesli jestes z lubina jest firma ok w lubinie ktora zajmuje sie dekorowaniem sal

Gość extaza
hej wam i dalej ponawiam ten temat czy jest ktos???haloooo

Gość no to
mnie temat ślubu już nie dotyczy bo jestem szczęśliwą mężatką od ładnych paru lat :D :D :D :D :D :D ale pozdrawiam polkowiczan hejka :D

Gość extaza
no to a skad jestes???

Gość ddddddddddddddd
a ja jestem z dolnego slaska tak pomiedzy wroclawiem a głogowem to z zameldowania bo od roku jestem w wlk.brytani. a slub mam w 07.07.07 w polsce i malo nie umre ze stresu czy wszystko dobrze załatwimy. pozdrowionka

Gość extaza
ddddddd.hej skad jestes tak fajnie ze ktos tu zaglada aty masz szybciej bo ja mam 18.08.2007 roku jestem z polkowic..ajak przygotowania trwaja??co juz masz zalatwione??

Gość dddddddd
ja jestem z wołowa to pod wrocławiem mam zalatwioną salę, orkiestre, kucharke ,kamerzyste i fotografa w jednej osobie, dekoracje do koscioła robi nam jego żona w gratisie, a ostatnio wybralam sukienkę. Niby wszystko załatwione a ciągle sie boje ze o czyms zapomniałam a mama powiedziała ze mnie zabije jak tysieczny raz spytam ja ze jest pewna czy to wszystko. a zapomniałam napisac ze wielebnego tez juz mamy z głowy bo poszedlna reke i nie chce nauk ale jak pomysle ze slubuje za rowniutkie szesc miesiecy to .............................. strach sie bac

Gość dddddddd
a ekstaza może znasz jakis fajny wiersz, który można powiedzieć rodzicom w ramach podziękowania. Wymyslilam juz ze damy jednym i drugim po koszu róż, dokladniej będzie to po 23 bordowe róże dokladnie tyle ile mamy lat po jednej róży za kazdy rok życia tak symbolicznie.a może masz jakiś inny pomysł?

Gość extaza
ddddd czesc znam kilka fajnych wierszy ale wiesz co w ciagu kilku dni odpisze ci ok??ja pracuje w kwiaciarni i akurat z kawiatmai i dekoarcja mam zglowy fajne jest tez dac zamiast kwiatow kosz z owocami winogron w tym szampan i w srodku album z naszymiz djeciami......a wiesz co znasz miejscowosc golin..taka mala wisoka w ktorej w lesie jest osrodek dla zolnierzy i policjantow i jezioro a wokolo domki wlasnie w tamtym roku bylam na wakacjach wlasnie kolo wolowa ...wies zgzdie to ejst wynajmowlaismy domki

Gość dddddddddddddd
jasne ze wiem gdzie jest golina z poczatku chcielismy tam zrobic wesele ale nie wyszlo bo oni moga powiedziec dopiero ok miesiaca dwoch wczesniej czy nie bedzie szkolenia w tym czasie. wiec musielismy poszukac czegos innego,ale zastanawiamy sie czy nie zrobic tam zdjec w plenerze bo fajnie wychodza. a o pleerze myslimy tez w lubiazu w kasztorze. nie wiem co z tego wyjdzie ale w maju bedziemy ogladac i chcemy zobaczyc na ktora sale bedzie mozna wejsc bo iektore sa naprawde ladne i zabytkowe czekam na te wiersze bo nie mam zadnego pomyslu pozdrowionka pa

Gość extaza
dddd hej jak bylam a wakcajach to akurat byla para tam co robila tam zdejcia na tym pomoiscie i z labedziami ..sluchaj zapraszam cie na moja strone pogadamy ..temat...jak u was trwaja przygotowania do wesela 2007

Gość extaza
dddd hej jak bylam a wakcajach to akurat byla para tam co robila tam zdejcia na tym pomoiscie i z labedziami ..sluchaj zapraszam cie na moja strone pogadamy ..temat...jak u was trwaja przygotowania do wesela 2007

Gość asia214
Cześć! Ja juz po ślubie we Wrocławiu. Wszystko poszło łatwo tylko kapeli długo szukałam i w koncu wybrałam DJ-a Pablo z Wrocławia -super gość , świetnie prowadzi- konferansjerka wzorowa!, piosenki dla wszyskich. Naprawde polecam!Tel . do niego 602401778

Gość extaza
asia214 skad jestes wroclawa???jesli tak to fajn9ie z emoge cie poznac jagby coi to zapraszam cie na moje forum jak trwaja u was przygotowania do wesela 2007 zapraszam...

Gość czipsik
hej :) ja jestem z Legnicy i biorę slub 17 05 2008 i jak narazie mam problem z sala :/ czy ktos sie orientuje moze ktoś był na weselu u kogoś i moze cos polecic :)