Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodaMamunia

Dąbrowiczanki laczmy sie

Polecane posty

Zapraszam na topik mlode mamuski z D.G.. i okolic Jesli chcecie wymienic sie swoimi uwagami i porozmawiac na kazdy temat to zachecam.

witaj 🌻 ja z olkusza.....to bliziutko ale nie mam jeszcze dzieciatka, zastanawiam sie i mysle intensywnie. jesli ci to nie przeszkadza moge sie przyłączyc.mam 25l od roku mezatka obecnie pracuje.myslelismy z mezem o dziecku, ale to nam mineło, mamy inne codzienne problemy i jakos teraz jest dla nas wazniejszy rozwój firmy,(działa od niedawna) wiec ja sobie tak planuje po cichutku ze moze w 2007 roku a moze poczatek 2008. zobaczymy jak to wyjdzie, prace mam taką ze spokojnie moge sie decydowac na malucha szef sam sie dopytuje kiedy etc.... ale jest zasadniczy problem, nie zdązyłam sobie \"pożyc\" we dwoje w małżenstwie, maz czesto wyjezdzał za granice do pracy i własnie wyjezdza na 2 mies w styczniu wiec sama widzisz. on chciał zaczac starania własnie po nowym roku, no zobaczymy, obydwoje musimy tego chciec.masz śliczne dzieciątko i super wygladasz, mozna ci tylko pozazdrościc urody i figury.pozdrawiam gorąco

Witam ! niki25 milo mi ze zaintereswalas sie moim topikiem:) Mam 23 lata, jestem mezatka z dwuletnim stazem:) W ciaze zaszlam zaraz po slubie fakt ze troche za szybko ale dzis tego nie zaluje:) Obecnie studiuje na V roku na Wydziale Filologicznym na UŚ..nie pracuje zajmuje sie bobasem:) Od dwoch lat mieszkam w D.G niestety malo ma tu kolezanek stad moja obecnosc na forum:) czesto siedze sama w domciu( jesli nie jestem na spacerku z malym) i nie mam sie do kogo odezwac:( dlatego zalozym ten topik:)