Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta troche inna

dziewczyny w ciazy, mamusie!- pytanie do Was... dot.. mezow i dosc intymnej

Polecane posty

Gość kobieta troche inna

kwestii.. a mianowicie.. jakie jest Wasze zdanie na ten temat. wyobrazcie sobie sytuacje- kobeita w ciazy zagrozonej.. do tej pory sex z mezem codziennie.. kilka razy dziennie... facet jest cudowny nie nalega, ale widac ze na parwde ciezko to znosi..kobieta z reszta tez.. czy facet powinien razem z zona czekac? czy robienie mezowi loda co 4 dni jest normalne?

Gość Przecież ...
... wczoraj założyłaś już topik o innym tytule - ale treść była taka sama ... po co dziecięć topików zasmiecających Kafe ????

Gość pralina_B
przykro mi ale wczoraj nie zalozylam takiego topicu:O a niee bardzo wiem co w wyszukiwarce wpisac zeby uzyskac odp na moje pytanie:O

Gość bimboo
niech wytrzyma, a ty zrób loda lub ręką co jakis czas. no trundno, albo rybka albo pipka, że tak powiem. my mamy zakaz seksu, tzn. spuszczania sie do środka, ale ja i tak unikam seksu. ulże mężulkowi co 2 dzień a raz w tyg seks

Gość dlazcego nie mozeszcie
robic tego do srodka.to bzdura?

Gość to co piszecie jest
OBRZYDLIWE!! wasi faceci to zwierzeta! nosicie w lonie ich dzieci, nie mozecie sie kochac, tez przeciez sie wam chce wy ponosicie konsekwencje a facet nic- zero.. zadnych wyrzeczen!:O to jest wstretne..i jeszcze nadstawiaja chu** i wymagaja zeby im leske robic- tragedia

Gość do praliny i bimbo
czemu nie mozecie sie kochac? co Wam jest w ciazy?

Gość laske co 2gi dzien
błeeeeee nie czujesz sie jak worek na sperme?? Twoj facet to samolub!!!!!!

Gość bimboo
nie możemy do srodak, bo jakbyś była troche madrzejsza to bys wiedziała, ze substancja zawarta w spermie powoduje rozwieranie sie szyjki, dlatego jak kobieta nie moze urodzic w 40 tyg to zalecany jest seks a konkretnie sperma

Gość bimboo
worek na spermę?! jak sie nie brzydzę swojego męza. może twój jest niedomyty i zbiera mu sie syf na napletku, ale robić laskę mojemu to sama przyjemnosć. a on ma duze potrzeby, ja jestem jego żoną wiec chyba normalne, ze go obsługuję. on mnie do tego napewno nie zmusza.

Gość do bimbo
"obslugujesz go" niezle:O moze i jestes wspaniala zonka.. ale meza masz kompletnie do dupy! samolub, egoista!! kobieta jak uprawia sex waginalny to raczej nic jej nie zastapi takiego sexu... to bliskosc... przytulasz sie.. kochasz... no to jest fajne... robienie loda- ok.. ale nie w taki sposob bo mne sie teraz kojarzysz z workiem na sperme- maz musi spuscic z krzyrza a ty otwierasz gebe i czekasz az dojdzie- masakra.. nie jest mu glupio? nosisz jego dzidziusia... masz wyrzeczenia.. a on zadnych!! nawet nie ma ochoty byc z tym razem z Toba? to oblesne

Gość do bimbo
nie no jak mu robisz laske to pewnie przytulasz sie do jajek buhahha.. czujesz ogromna bliskosc pewnie majac glowe na wyskokosci jego krocza- jakiez to piekne i romantyczne:P:P kolesie sa jednak beznadziejni:O

Gość bimboo
pojeb...o cie! co ma tu opisac? jak sie kochamy i tulimy całe dnie, jak mi usługuje, jak kocha? to jest topik o seksie w ciaży. a on napewno nie zapomnina o mnie, ja mu zabraniem dobierania sie do mnie. takie to już z niektórych z was głupie mamuśki, co to zapominają o męzu jak dziecko na horyzoncie. a zbokami napewno nie jesteśmy.

Gość do bimbo
nie chodzi o to zeby zapominac o mezu bo Ty o nim nie zapominasz.. a on najwyrazniej doskonale odnalazl sie w tej ciezkiej (ciezkiej tylko dla ciebie) sytuacji!! pewnie nie bardzo odczuwa ze nie mozecie sie kochac... a szkoda!! szkoda ze nie powie do Ciebie" kochanie... chce poczekac na ciebie.. to nasze dziecko.. chce zebysmy przeszli przez to razem.. wiem ze Ci ciezko, ze nie mozemy byc tak bardzo blisko... kocham Cie i chce byc w tym trudnym momencie z Toba".. Twoj tymczasem zdejmuje gacie a Ty mu ciagniesz... to oblesne.. wspolczuje Ci meza serdecznie:O

Gość Bardzo szczesliwi rodzice
A ja robilam lodzika nawet codziennie, a w zamian mialam super lizanka.

Gość bimboo
takiego małzenstwa jak nasze, to tylko możesz pozazdroscić samolubna żonko. niestey są takie małżeństwa jak twoje, co to małżonkowie tłumią swoje emocje a potem okazuje sie ze mąż zdradza albo jest stałym bywalcem burdeli

Gość bimboo
przecież ja mam orgazm jak tylko mi sie zachce! zakaz jest spermy w cipe i tyle. ja mam teraz mniejsze potrzeby przez ciąże KROPKA

Gość magdalenka81111
Przepraszam ale robienie loda facetoowi to nie to samo co robienie kobiecie minety. Facet wtedy dochodzi.. jest w pelni zaspokojony, kobieta natomiast.. hmm no coz wiele z nas nie czuje sie podczas lizanka tak jak podczas zwyklego sexu. facetowi chyba wszystko jedno czy bzyka w usta w cipke w tylek.. czy w reke.. natomiast kiedy nas bzykaja w tylek, cipke, reke i usta- no coz- jakas roznice czujemy.. i nic nie jest nam w stanie zastapic sexu w cipke- tak mi sie wydaje;)

Gość aneczka71
zbokami to moze nie jestescie ale ty to jestes strasznie plytka i ograniczona.Trzeba bylo nie decydowac sie na dziecko jak do tego nie dorosliscie i nie wiecie,ze bycie w ciazy niestety czasem niesie za soba koniecznosc wyrzeczen.Obsluguj swojego samca dalej,zycze powodzenia.Acha,jak sie dziecko urodzi to nie zapomnij ze podczas pologu tez nie mozna wspolzyc.

Gość bimboo
całe szczeście, ze to tylko twoja chora wyobraznia. w rzeczywistosci to tak nie wygląda, ale widać ciebie ktoś zle w tej kwestii potraktował i jesteś wypaczona

bimboo nie sluchaj bab pantoflarzy. one juz teraz pokutuja za swoja glupote

Gość bimboo
aneczka zakuta pało. zkaz spermy do środka i basta!

Gość kobieta troche inna
bimbo ja tez wspolczuje Ci faceta:O to smutne ze mezczyzna zachowuje sie jak pies... ja jestem zdania ze jak facet zachowuje sie jak pies to powinien mieszkac w budzie;)

Gość bimboo
do niewydymanej---zazdrosć przez ciebie przemawia. a że twoja tłusta dupa nie pociaga twojego faceta, to wybacz, ale nie moja wina

Gość kobieta troche inna
a swoja droga bimbo to musisz miec naprawde genialny zwiazek skoro zakladasz ze jesli nie bedziesz "obslugiwala" meza to on pojdzie do innej - tez wspolczuje

Gość bimboo
dzieki, poradzę sobie

Hm a ja mam orgazmy od lizanka. wyuczylam sie tego i mam lizanko tak dlugo jak trzeba. ' obslugiwanie' to slowo umowne.

Gość aneczka71
bimboo,myslalam,ze ty jestes tylko ograniczona ale ty jestes po prostu DURNA.Brak slow dla takich cwiercmozgow

bimbo nie sluchaj glupich cip. tutaj kazda najpiekniejsza. to pokaz zdjecie swojej tlustej dupy, bo ja wiem, ze jest tak oblesna, ze nikt by na nia nie spojrzal nawet za gruba kase.

kobieta trochę inna - nie czepiaj sie bimbo, sama zapytałaś jak to u innych wyglada,a teraz ją osadzasz. Skoro Ona lubi meżowi robic laskę, to robi, może jej mąż odwdziecza sie w inny sposób? Nie musi to być seks za seks. A skoro są razem szcześliwi, to w zasadzie po co wydajecie osądy???? Pytałaś, dostałaś odpowiedź i uszanuj to. Skoro masz wątpliwości (w końcu musisz je mieć, bo założyłaś taki topik ), to poprzez rózne odpowiedzi na swój temat mozesz wyrobic sobie poglad na to, jak TY chcesz, zeby było w Twoim przypadku. A osądzanie zostaw wymiarowi sprawiedliwości.