Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta troche inna

dziewczyny w ciazy, mamusie!- pytanie do Was... dot.. mezow i dosc intymnej

Polecane posty

Gość kobieta troche inna
nizle;) tos mnie roztrzaskala.. hehe ale powiem tak- nie bede koomentowac tego wpisu bo z zulerami spod monopolowego zazwyczaj nie dyskutuje:P przechodze obok...

Gość bimboo
a czym sie różni żulera od ciebie? ciuchami i zapachem. tępa ograniczona suko

Gość kobieta troche inna
no macie rację... przepraszam wszyskich i spadam

Gość kobieta troche inna
poprzedni wpis byl do dziewczyny ktora ma jezyk jak menelica spod monopolowego.. a ten jest do ryzy sluchaj - widze ze masz zle doswiadczenia skoro masz takie zdanie o facetach... pewnie czujesz sie oszukana przez meza.. ale pociesze Cie! ze Twoj maz okazal sie psem dla ktorego istota zycia jest spuscic z krzyza nie znaczy to ze kazdy mezczyzna taki jest... poprostu zle trafilas.. jestem ze swoim mezem 9 lat.. 6 mieszkamy razem.. uwazam ze zadnych niespodzianek nie bedzie- tak wiec Twoje rady/przestrogi... pojda prawdopodobnie na marne... bo zle je zaadresowalas:):P

Gość a.d.a..
ale jesteście wszystkie pojebane

Gość kobieta troche inna
pałuj sie ada

Gość kobieta troche inna
a teraz do bimbo--> dziewczyno z Toba juz nie mam oczym gadac, jestes hipokrytka.. jeszcze kilkadziesiat minut temu krytykowalas kogos za wulgarny jezyk a teraz sama zachowujesz sie jak prostaczka;) widze ze cos was zabolalo dziewczyny.. i powtarzam.. to ze mam odmienne zdanie i was krytykuje nie oznacza nietolerancji.. ja nie zmierzam walczyc o nic.. zmieniac waszych zwiazko.. nic mi do tego... a wypowiedziec na ten temat sie moge! tym bardziej jesli jest to forum ogolnodostepne:P a ze wam sie moje zdanie nie podoba... coz... nie musi:P a moze naprawde cos robicie wbrew sobie i Was to boli?

Gość a.d.a..
pałuj sie !!!!!hahaha ty wieśniaro Jesteś strasznie ograniczona

Gość kobieta troche inna
i jeszcze jedno- to ze jakas nawiedzona dziewucha sie pode mnie podszywa swiadczy o jej prostocie i niezlozonosci:P nic Ci innego kolezanko nie zostalo? nie potrafisz "walczyc" na argumenty.. w cywilizowoany sposob wiec zostaje Ci podszyw.. to naprawde zenujace.. pewnie za chwile doczekam sie zahaslowanego nicka:P ale bezradnosc rodzi agresje czasem... coz.. samo zycie:P

Gość kobieta troche inna
a teraz zegnam was drogie "damy":P:P powiem wam w sekrecie ze zwizki jakie opisujecie znam z filmow i koszmarow... nigdy bym sie na taki uklad nie zgodzila! nigdy! bo sie szanuje! bo znam swoja wartosc! bo wierze w milosc.. i wierze ze na swiecie istnija prawdziwi mezczyzni.. a nie psy:D 🖐️

nikogo nie boli... tylko, że ktoś próbuje Ci uświadomić tak prostą rzecz jak ta, że robienie loda może być dla kogoś przyjemnością, a nie obowiązkiem. Ale Ty już tego nie zrozumiesz.... Żyj dalej w swoim wspaniałym małżeństwie i daj Ci Boże, żebyś zawsze była taka szczęśliwa, ale poniżanie innych nazywając ich psami, bądź określeniami, że cyt.:\"ja wychodzac za meza nie zakladalam ze to samiec myslacy fiutem za przeproszeniem..\" (czyli, że inne kobiety to umysłowe prostaczki) dajesz świadectwo tylko tego, ze naprawdę jesteś ograniczona.

Gość heheh poprostu one sie boja
gwarancją tego żeby facet nie odszedł jest robienir mu dobrze...

Gość musza byc bardzo zlozonymi
osobowosciami! buhahhahahha skoro tylko ich usta trzymaja faceta w domu A ja sie spytam na jakiej podstawie wysuwasz twierdzenie ze autorka nie lubi robic mezowi loda i ze go nie robi? Bo ja sie tego nie dopatrzylam. A to ze nie nadstawia sie i nie robi za klop do ktorego w kazdym momencie mozna sie spuscic nie swiadczy o tym ze tego nie lubi i mu nie robi!

Gość do kobieta troche inna
skoro ty masz prawo nazywać faceta bimboo i nie tylko psem, to nie dziw sie, ze one mogą nazwać ciebie suką...w dodatku tępą

Gość ojojojojo
suka to bym nazwala raczej bambi bo to ona jest z psem i jej sie to podaba łehehehehe

widac do niczego innego się nie nadajecie - chyba - nic tylko słuzyć za spluwaczkę hehe

Gość do kobieta troche inna
ojojoj=kobieta troche inna

Gość ciezko uwierzyc ze facet
moze byc prawdziwym facetem a nie napalonym samcem ktory mysli kutasem jak sie ma takiego prymitywa w domu i jak sie w zyciu na takich trafia!

dziewuszki nie moga pojąc że mamy szczęsliwe małżeństwa, bez dogadzania na zawołanie naszaym "panom" hehe

Gość bimboo
mam super wyksztalcenie, kupe kasy, nieruchomości, samochody, niedługo dziecko, któremu nieba uchylę, a do tego udane życie seksualne, ale współczuj mi dalej, jeśli to ma ci pomóc

Gość ojojojojo
mamy tu jasnowidzowbuhahhahahaaha, chyba musisz popracowac nad swoimi zdolnosciami paranormalnymi

Gość bimboo
a i z mojego męza taki pies że i ty byś chciała byc jego suczką :P

bimbo a czemu nie piszesz o mężu?

Gość bimboo
ale on nie z tych co z żulami sie zadaje. ja lubie byc jego suczką i dobrze mi z tym :D

Gość dylu dylu na badylu
Taaaa, bo Wy jesteście takie porządne, szanujecie siebie i wszystkie inne to są bleeee. Tak samo dajecie dupy meżom jak i inne baby, tylko wy się zakrywacie pseudoszacunkiem. Jesteście hipokrytkami, które na forum piszą jakie to wspaniałe "damy" z Was, a w domach robicie dokładnie to samo, co dziewczyny, które nie boją się otwarcie do tego przyznać.

Gość kobieta troche inna
proponuje zebyscie sobie odpuscily;) bo widze ze niektore z Was zaczynaja bredzic:) najsmieszniejsze jest to ze ludzie reaguja agresywnie wtedy, gdy cos ich zaboli.. gdy im sie nacisnie na odcisk;) smieszne to... oki a teraz zegnam bo przyszedl moj maz:P:P Wy tez uciekajcie bo pewnie niedlugo i Wasi wroca! A jak nie bedziecie zwarte i gotowe to jeszcze zostaniecie porzucone! Wiec radze wziac sie do roboty i wycwiczyc usta!!!!:P

skoro sama przyznajesz że jesteś suką - to wszystko wyjaśnia podstawowe potzreby muszą byc zaspokojone po pierwsze - bimbo co raz na szczeknięcie psa chapie dzide hehehe

Gość bimboo
hahahahahah ale dowcip! pozazdrosćić błyskotliwosći :o