Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tereferka

Nareszcie się pozbyłam tego okropnego CELELITU !!!

Polecane posty

Szczerze mówiąc nie mierzyłam przed i po ud ani brzucha, więc tego nie potrafie powiedzieć , ale napewno ujędrnia

Gość upupupup
podnosze...moze ktos jeszcze stosowal ten preparat

Gość upupupup
podnosze...moze ktos jeszcze stosowal ten preparat

Gość mam celulit
ja stosowałam juz wszystko sole zele pilingi masaze serum kremy maseczki z błota z glinki z alg co kto woli i detoren jest w czołowce preparatow NAPRAWDE działajacych po co osoba sprzedajaca to miałaby sie tu reklamowac ? nie ma takiej potrzeby bo preparat naprawde działa i klienci sami wracaja wystarczy poczytac komentarze

W sumie to duzo ludzi u niej kupuje... Ciekawe, czy kupują bo działa, czy w większości przypadków chcą sprobować... Z doświadczenia wiem, że jak coś zadziała naprawdę i jak się zaprzestanie tego używać, bo widać już solidne rezultaty, to cellulit powraca :O Tego nie da się od tak pozbyć, niestety :O

Gość komennnaa
komentarze sa raczej pozytywne.ja kupuje dzisiaj i zobaczymy co z tego bedzie;)

wlaściwie za taką cenę to moze i warto zaryzykować... tym bardziej, że jest do kupienia 500 ml za 49 zł :) :)

Polecam naturany okład z kawy, cynamonu, spirytusu, olejku cynamonowego i oliwki dla dzieci!! Jestem po 3cim zabiegu i cellulit mi się widocznie zmniejszył!!!!!!!!!!! szok!!!!!!!!A też wydawałam kupę kasy na kremy, zabiegi w gabinetach(guam, agyptos- straszny szajs😡) na ten okład natknęłam się własnie tutaj na forum, poczytajcie sobie, dziewczyny są zszokowane rezultatami!!! ;)

Kinguchna ---- a na ile ten okladzik sobie robisz ?? owijasz sie folią, czy moze tylko chwilkę potrzymasz i juz....

Nie ma to jak żerować na lenistwie kobiet i faszerować nie wiadomo czym. Wiadomo, że trzeba dużo pić, ruszać się, masować skórę, a jak przy tym nie znika, to znaczy, że już na ZAWSZE zostanie. :P

A ruch i dieta swoją drogą-racja!!! Ja już sobie obiecałam, że nie dam się więcej nabrać na jakieś cuda kosmetyczne, chociaż teraz jak weszłam na allegro to oczywiście mi się oczy zaświeciły...ale nie!!! Koniec zaprzepaszczania kasy!! Wolę jakiś extra ciuch za to, albo wizytę u dobrego fryzjera lub kosmetyczki:) A co do okładu to ja robię tak: 3 łyżki kawy 1 łyżka cynamonu zalewam to wrzątkiem w dużym kubku, daję tyle wody ile proszku, i mieszam aż to nabierze konsystencji do rozsmarowania na ciele:) Potem daję łyżkę spirytusu lub 2 łyżki jakiegoś innego słabszego alkoholu i 5 kropli olejku cynamonowego( nie wolno więcej bo olejek ze spirytusem tworzy straszne cieplo:P ) dolewam jeszcze oliwki bambino i mieszam-robi sie z tego taki \"glut\" i tegoż gluta nakładam na umyte wcześniej ale suche ciałko, zawijam folią i pod kołdrę z kocem na 1-1,5 godz. a potem pod prysznic, jakiś tani balsam antycellulitis i mmmm ciałko nie do poznania!! POLECAM!!

Kinguchna, ja wlasnie tez tez oklady sobie parę razy robilam, tylko bez tego spirytku... Zniechęcilam sie zapaskudzoną wanna i ogolnie małym brudkiem w łazience... Masaż to podstawa i ruch tak jak piszecie kobitki... Wypóbowałam ostatnio oliwkę Zaji...śmiem wątpić w jej własciwości antycellulitowe, ale ona w połaczeniu z multi masazem ( dzięki poślizgowi :) ) daje rewelacyjne rezultaty :)

ja też ją kiedyś miałam ale nie chciało mi się masować:P Chociaż teraz mi o niej przypomniałaś.....:D a właśnie ja jeszcze po tym okładzie myję ciałko żelem pod prysznic i masuję się rękawicą z wypustkami (rossman), to chyba jeszcze potęguje efekt składników z okładu:) Za pierwszym razem ja też zrobiłam strrrraszny bałagan, ale z kolejnym zabiegiem coraz lepiej sobie radzę;) A Tobie pomgły te okłady?? Spirolek właśnie ma działanie rozgrzewające(tak jak to cudo z allegro:P) a w połączeniu z olejkiem cynamonowym to już w ogole można się poparzyć dlatego nie należy z nim przesadzać;)

aaaa jeszcze pytanko: ile już stosujesz tę "terapię " ? Ja za krótko stosowałam, by widoczne byly rezulaty...choć juz po jednym zabiegu skóra byla widocznie bardziej napięta...

Teraz masuję się tą oliwką i dodatkowo również podczas kąpieli i nie tylko codziennie staram się regularnie masować drewnianym masażerem , zresztą lubie w ten sposób ciałko masować :P Także pośkladki ścieram peelingiem...wiadomo , że i wtedy skórka lepiej chlonie i lepsze rezultaty :)

Gość mam 18 lat i około
pół roku temu zauważyłam, że skóra na pupie troszkę zaczęła się amrszczyć pod "naciskiem", ogólnie jakby zdeczka zwiotczała. Dlatego zaczęłam ćwiczyć, co prawda dopiero ok. 2 tygodnie, muszę się do tego zmuszać, bo wieczorem by się najchetniej do łóżeczka położyło a nie męczyło nóg ;). Ale cóż, tak jakby skóra powoli się napinała i jest lepiej :). Nie wierzę w żadne specyfiki, moja mama pełno tego uzywa i nie wiem czy jej coś pomaga... Mi szkoda kasy na takie "cuda" ;).

18-latko zainwestuj w kawę -1,69 za 250 g(starcza na 3 okłady i 1 peeling) Ja sie foliowałam już 3 razy w przeciagu tygodnia:) i skoro już osiągnęłam widoczny efekt, to co będzie za miesiąc......................:D:D:D:D:D:D

Gość madzinka gadzinka
a ja jestem z siebie dumna, bo właśnie zakończyłam kurację Inneov cellulite - truskawkowym, od dwóch miesięcy regularnie plywam i wchodzę na szóste piętro piechotą i.... pozbyłam się w 97% mojego cellulitu!

Gość __Kobitka
No więc mozna dodać tego spirytusu z domowej apteczki ??

Gość wiedzmaaaaaaaaaaaaaaaa
A gdzie mogę dostac ten olejek cynamonowy??? :(

Gość aa..
a folii jakiej sie uzywa tej srebrnej czy przezroczystej?

Narazie jestem po 1 aplikacji Detorenu:) wiadomo ze efektów jeszcze nie widac ale jestem dobrej mysli:)

Gość aa..
imbirowa a olejek migadalowy moglby byc zamiast tego cynamonowego?

Witam a co sądzicie o pasach typu vibroaction,?? ja taki mam i swietnie masuje, zastanawiam sie czy go nie uzyc podczac zabiegu?? co o tym sądziecie dziewczynki:)??

Gość iksinska
ie ma specyfików cud na cellulit, trzeba sie odpowiednio odzywaic i regularnie cwiczyc.Autorko topicu nei wciskaj kitu tylko po to zeby cos sprzedac

Iksińska, jak mozna sie wypowiadac na temat czegos czeg sie nie przetestowało:>??? Troche wiary nie zaszkodzi, ja uwierzyłam i jestem zadowolona jak na początek, aczkolwiek ja nie poprzestałam tylko na tym, bo od niedawna cwicze regularnie ! Pozatym nikt Cie tu nie namawia na zakup czy wypróbowanie tego, tylko kazdy pisze o swoich doswiadczeniach:> od tego przeciez jest forum!!!