Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pat211

Macie dzieci ?

Polecane posty

Gość Gatunek Pierwszy
wiesz ale ja umiałam a tez mnie ciągneło do facetów. a potrafiłam szanowac się i powiedziec NIE. moze to kwestia wychowania?

Gość karolkaaaaaa
ja mam 23 lata i ukonczone studia, super prace, super chlopaka, ale jeszcze dziecie nie chce miec........

Gość Gatunek Pierwszy
rybko nasz wiek jest odpowiednim wiekiem, mamy studia, prace, często mieszkanie i niewazne ze na kredyt i cięzko nam decydowac się na dziecko no ale jakby juz było to nie ma złego. Natomiast 15 latka co ma? nic.

Gość zidanka
karolka też tak miałam, czekałam, czekałam, aż wkońcu kiedy się zdecydowałam okazało się, że za późno na dzieci.

Gość karolkaaaaaa
a moge wiedziec dlaczego zidanka??

Gość Gatunek Pierwszy
jak to za óżno?moze miałas wade? bo spokojnie rodza kobiety np jaruzelska, Korwin piotrowska hotecka w wieku 40lat . niektóre chore nie moga miec nawet w weiku 22 lat . nie ma regóły. fakt faktem ze w w ieku 35 lat mniej juz jest komórek do zapłodnienia i cięzko trafić w ta pełną .

Gość zidanka
za późno zdiagnozowana zaawansowana nadżerka, potem szpital, zabieg i po ptakach, przykre

Gość Gatunek Pierwszy
Drzyzga urodziła w wieku 36 lat syna. jak się jest zdrowym mozna zajśc.

Gość karolkaaaaaa
zidanka bardzo mi przykro z tego powodu, ale wydaje mi sie, ze jak poczekam 5 lat to nic sie nie stanie strasznego. Uwazam, ze mlode mamy nie sa odpwoiednimi mamami nie maja tyle cierpliwosci widze to po mojej siostrze urodzila dziecko pierwsze jak miala 22 lata drugie 25 i co ??mezus tylko przy komputerze siedzi i chodzi na piwo z kolegami ona tez przychodzi do domu to wlacza dla dzieci tv i one ogladaja tak caly dzien, bo wazne zeby ona miala spokoj i juz....takie cos to mi sie w ogole nie podoba

Gość Gatunek Pierwszy
ale kobiet z nadżerką tez rodzą. no chybaze to powazne. róznie bywa z tymi chorobami własnie. jeszcze jak sie ma mieśniaka duzego i jak rośnie to się usuwa cała macice i wtedy tez juz po dzieciach. Trzeba sie badac często. Ja poszłam do lekarza drugi raz . nie mam nic więc jest szansa ze kiedys zajde w ciążę.

Gość Gatunek Pierwszy
a nielepiej by właćzyc dzieciom na kompie gry edukacyjne? wtedy sie kształca, ucza jezyka a nie oglądac baki tylko .

Gość ja mam synka
6 lat, wlasnie jest w zerowce a ja w pracy:)

Gość esculap
Ja nie ma , a tak bym chciała ....

Gość zidanka
karolka, no pewnie, że jeszcze masz czas nic na siłę.

Gość karolkaaaaaa
hehe gatunek------jakbys zgadla te dzieci tez graja na komputerze w gry samochodowe i maja swoj komputer w pokoju. Jeden ma 5 lat drugi ma 2 latka super prawda??a zasypiaja tez przy tv.....

Gość Gatunek Pierwszy
gry samochodowe i bijatyckie to nie edukacja:) trzeba zachęcic dzieci by sie uczyły a nie bawiły tylko.

Gość karolkaaaaaa
no wiadomo, ale mi sie w ogole nei podoba jak dzieic takie male siedza przed komputerem albo przed tv, bo dla rodzicow jest wygodnie i moga soie odpoczac i maja czas dla siebie. Jak tak sie bardzo chce miec dziecko to tez trzeba sie liczyc z tym, ze trzeba bedzie dla tego dzieciaka poswiecac caly czas, a nie szukac czasu tylko dla siebie.

Gość ojojojojoj
pogadamy jak same będziecie miały dzieci. Uwielbiam, kiedy osoby, które nie mają własnych dzieci, mówią jak je wychowywać i co jest dla nich najlepsze.

Gość zmeczona codziennoscia
ja mam coreczke teraz ma 3 lata z kompem ma do czynienia juz od samego poczatku tzn. od kiedy sie nim zainteresowala to prawda ze komp. szkodzi dziecku, ale tylko wowczas gdy za dlugo przed nim przebywa, ja zauwazylam ze gdy za dlugo siedzi przed komp. robi sie strasznie nerwowa , wowczas musze z nia isc na dwor by sie wyszalala i zuzyla nadmiar zlej energi ale komp tez ja uczy w wieku 2,5 lat nauczyla sie juz wszystkich literek i teraz sama z checia czyta kazdy napis ostatnio sama wziela sie za cyferki i zna wszystkie od 0 do 9 jestem z niej dumna tymbardziej ze do niczego jej nie zmuszalam wiem ze dzieki komp. bedzie miala lepszy start w szkole ja za pozno mialam do czynienia z komp. i z informatyki to zawsze ledwo wyciagalam na mierna ona juz teraz potrafi z komputerem zrobic to o czym ja nie mam pojecia komp i tv pomaga ale tez i szkodzi dziecku tak jak wszystko , trzeba poprostu zachowac umiar Pozdrawiam !

mnie rowniez wszyscy pytaja kiedy bedziemy miec drugie dziecko a mi sie wcale nie spieszy teraz moja corka moze od nas dostac wszystko co potrzebuje wiem ze przy drugim dziecku juz by tak wesolo nie bylo a po drugie wazne tez jest to czy psyhicznie jestesmy przygotowani na kolejne dzieci mi z mezem wystarczy nasza coreczka wiem ze to postawa egoistyczna gdyz corke pozbawiamy rodzenstwa ale gydybysmy mieli miec dwujke dzieci i przy tym byc bardziej nerwowi to napewno nikomu by nie wyszlo na dobre

przepraszam za bledy ale odzawsze to jest moja nienajmocniejsza strona :)

Gość madzian2
Hej :) Ja mam dwoje dzieci. Mateuszek ma lat 9,a Laura 2,5. Synek chętnie korzysta z komputera,ale ograniczam go czasowo. Ma dzienny limit grania-max.30-40 minut. Dzieci są moim największym skarbem :) Dziś rano np. córeczka rozbawiła mnie do łez, kiedy wychodząc z domku spojrzała na gęstą mgłę powiedziała, o mleczko,mniam mniam :) Bobaski są takie pocieszne :) Aaaa....mamy jeszcze piesia :) Szczeniaczka,dlatego o nim w tym wątku pomyślałam ;) Pozdrawiam wszystkie mamuśki obecne...i przyszłe... :)