Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge sie opamietac

boje sie ze przez swoja glupote bede wygladac jak swinia

Polecane posty

Gość nie moge sie opamietac

dzis juz zjadlam udko kurczaka wedzonego, 3 parowki, 2 bulki z maslem i serek homogenizowany i 2 pomidory :( troche przeginam chyba.. ale nie moge sie opamietam i ciagle jem a to dopiero 12 tydzien:O

Gość holipka
sprobuj po prostu pic wiecej wody i zielonej herbaty. np zjedz sniadanie i potem powiedz sobie, ze nastepny posilek wolno ci zjesc dopero jak wypijesz 1,5 litra wody - bedzie to kolo poludnia pewnie :) potem tez jak zjesz to pij

Gość do autorkiaaaaa
no sporo zjadlas a dopiero 12- lepiej sie opamietaj- zacisnij zeby i walcz:) ja zjadlam grejpfruta i jogurt dopiero:)

Ja w trakcie ciąży apetyt miałam niesamowity. Przez kilka dni próbowałam się hamować, jadłam mało, a często, a mimo to po kilku dniach rzucalam się na jedzenie i jadłam ile wlezie. W ciąży zasmakowalam w fast foodach, co drugi dzień jadłam kebaba i frytki:( Fast foody ograniczalam ale jedzenia nie dalo się ograniczyć i ciągle coś jadłam. W końcu stwierdziłam, że będę jeść, to na co mam w danej chwili ochotę, ale za to zacznę się więcej ruszać i robiłam sobie maratony po sklepach albo kilkugodzinne spacery:) Przytyłam około 20 kg, rodzilam poprzez cc, już po porodzie sporo tych kilogramow zlecialo. Nie karmiłam córki piersią, dlatego to chudnięcie również mialam utrudnione, ale radość z dziecka, dlugie spacery z wozkiem i nieprzespane noce sprawily, że schudłam błyskawicznie.