Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /Alicja/

powiedz mi jakie masz objawy - ja powiem co może Ci być

Polecane posty

Gość smakija101
droga Alicjo, proszę byś również mi powiedziałą co to może być zostają mi ślady na bieliżnie ale nie mam żadnych bóli ani swędzenia

Alicjo mam pytanie; nie wiem czy powinnam z tym isc do lekarza - nie lubie byc odbierana jako hipochondryczka:/ szumi mi w uchu; w jednym bardziej (lewym) w drugim mniej; w dzien tego raczej nie slysze; ale jak sie poloze to mi przeszkadza. tak dziwnie jakby popiskuje; szmera; albo szumi. jak sie poloze na tym lewym uchu to jest lepiej (moze dlatego ze klade je na poduszke). a teraz na przyklad zatyka mi sie leciutko prawe ucho. czasem jakby slysze jak mi serce bije w uchu. niby nic ale jednak bardzo mnie to denerwuje i mam problemy z zasypianiem. czy masz moze pomysl co to jest; co powinna zrobic ... dziekuje bardzo za odpowiedz; pozdrawiam!

Gość ja rowniez
mam pytanie,chodzi mi o wzrost,czy jest jakas metoda aby urosnac w wieku 21 lat? jakies cwiczenia rozciagajace ? jesli mozesz to poradz:) z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam :)

Gość izulkaaa
*MID cells may include less frequenty ocurring and rare cells correlating to monocytes, eosinophils, blasts and other precursor white cells.Co to moze byc? jestem strasznie ciekawa.

Gość kwaśna japa
Alicjo może ci się z czymś skojarzy... Objawy: białawy nalot na języku, często obfity, wokół bocznej krawędzi jezyka zwykle widoczne odciśnięte zęby (nie jestem odwodniona, dużo piję), kwaśnawy nieprzyjemny smak w ustach, zwłaszcza po słodkim, często uczucie zasychania w ustach - konieczność popijania albo ssania czegoś, nieprzyjemny zapach. Lekarz ogólny mnie olał.

Gość Nieuleczalnaaa
Droga Alicjo jestem przewlekle chora na zatoki - ciągle mam katar , polipy , lekarze zwalaja wszystko na alergie ale ja alergii nie mam na nic - robiłam mase badań u alergologa, zresztą objawy niezytu mam całoroczne, nie kojarzę alergii na nic . Dużo ostatnio słyszałam o grzybach i chlamydiach jako przyczynie polipów nosa, ale nie mam dostępu do tych stron . Czy to prawda? Odezwij sie prosze bo jak do tej pory na lekarzy nie mam co liczyć :(

Gość demolkaaa
witam, myślę że forum to niezbyt dobre miejsce na udzielanie rad medycznych szczególnie przez osobę która ma za sobą dopiero dwa lata studiów Jak można diagnozować na odległośc, nie widząc pacjenta ani nie badając go.

Gość Nieuleczalnaaa
do Demolka Przeciez niemal każdy wątek na tym forum to udzielanie rad medycznych przez osoby nie mającego nic wspólnego z medycyną, chyba każdy rozsądny człowiek leczy się u lekarzy którzy zlecaja badania i przepisuja recepty. Ale lekarze z reguły nie dyskutuja z pacjentami - niestety :( A to forum między innymi słuzy do poszerzenia wiadomości na tematy zdrowia, własnych bolaczek i zwiaznej ze zdrowiem urody więc każdy głos a zwłaszcza osoby co ma choc ogólny zrays anatomii, biochemii a zwlaszcza jak jeszcze ma zapał pomagać innym jest mile widziany. pozdrawiam

Gość ROMA 28..
To ja też poproszę.... 1. Na podeszwie stopy miałam jeden mały guzeczek, jest lekko biały, boli gdy mocno ucisnę, ma średnicę o. 2 mm, teraz tuż obok zrobił się drugi. Mam to około 2 lata. 2. Czasami dopada mnie przeraźliwy ból żołądka... nawet nie wiem czy to żołądek. Mam wrażenie że utknęło mi coś czego nie przełknęłam, ale to nieprawda, po przełknięciu zaczyna boleć bardziej. Uczucie jest bardzo silne, momentami mam wrażenie że zemdleję, jakby ktoś mi gorącym prętem przebijał splot słoneczny, aż na plecy. Mam to średnio raz na 2 miesiące, niezależnie od jedzenia. 3. Prawie zawsze mam zimne stopy, spuchnięte nogi, po zdjęciu skarpetek z gumką mam tak opuchnięte nogi że tworzą mi się dwa "baloniki" (przedziela je miejsce gdzie byłą gumka) 4. Non stop boli mnie głowa. Prawie codzinnie. Neurolog zapisał środki przeciwbólowe, średnio pomagały. Da się tego pozbyć jakoś raz na zawsze? Dodam że jestem niskociśnieniowcem. Wybacz że tak dużo :)

Gość owędy i tędy
A policja już namierza pannę Alicję ...Tata panny Alicji również popadnie biedak w tarapaty, ale w końcu to nie jego wina, że ma tak niemądrą córkę....szkoda.

Gość alicjo gdzie jestes

Gość do roma 28
wydaje mi sei; ze to objawy nerwicy. poszykaj w necie technik relaksacyjnych. kup ziolowe tabl na uspokojenie; cieple kapiele; masaze; staraj si enie denerwowac

Gość mała mi 0
a ja mam pytanie . strasznie wypadajo mi włosy ma nieregularny okres dodatkowo silnie przetłuszcza mi sie skora i włsoy. czym to może byc spowodowane ?

Gość naskakiwaliście na Alicje
to zrezygnowała:o

Gość zasmarkana dziewczyna
alicjo czesto bli mnie policzek i mam katar z zóltą wydzieliną :(czesto boli mnie policzek co to moze być?? i czy czesta zgaga i nadkwasota to zawsze refluks jest>??

Gość POLICJANTKAAAAA
ALICJO NIKT CIĘ NIE NAMIERZA - NIE MA TAKIEGO PARAGRAFU- NIC ZŁEGO NIE ROBISZ - W INNYM PRZYPADKU DAWNO BY ZAMKNELI FORUM WRACAJ

Gość /Alicja/
MAM WAS DOŚĆ!!!!!!!!

Gość /Alicja/
LECZCIE SIE SAMI OBIBOKI

Gość Beta 35
Alicja nie odchodz !To jakies zakompleksione malolaty. Wszedzie ich pelno,na jaki topik nie wejde zawsze sie jakas znajdzie.Tyle zlosliwosci w co niektorych osobach,nic na to nie poradzimy.Nie przejmuj sie .Pozdrawiam!

Gość Alicjo wracaj
nie przejmuj sie głupimi komentarzami - każdy pisze co chce , głupoty pełno na forum wracaj .....

Gość anita-b
Alicja wypadają mi wlosy garsciami i przerzedzaja sie przy przedzialku od jakiegos miesiaca i rozdwajaja sie paznokcie, pewnie brakuje jakis witamin ale jakich ? A drugi problem jest troche wstydliwy dla mnie, bo od jakiegos czasu mam nieprzyjemny zapach z pochwy i to po kilkunastu min od mycia. Nie wiem czy to jest grzibica, bo nic mnie nie swędzi, w sumie nie mam uplawów, a zapach kilka min po myciu jest taki rybi. Dziekuje za odpowiedz.

Gość nie jestem Alicja
wydro ,powinnas isc do laryngologa

Gość erffw
anita-b >> nie jestem lekarzem, ale prawdodpdobnie masz jakiś stan zapalny pochwy. Kup sobie w aptece Tantum Rosa (bez recepty, 2 zł za saszetkę) i podmywaj się tym regularnie przez kilka dni, Tantum Rosa naprawdę robi cuda, każdy ginekolog u którego byłam mi to zachwalał

Gość haloooooo

Gość Dorota 24
Od około roku codziennie bolą mnie nogi. Miałam już wszystkie badania: krew, mocz, badanie dopplerowskie, neurologiczne, odstawiłam proszki antykoncepcyjne, zaczęłam uzupełniać wszystkie braki w organizmie (magnez, witamina B, cynk itd.), chodziłam na masaże (bo z rentgena kręgosłupa wyszło, że mam małą przepuklinę). Teraz niby nic mi nie dolega a nogi cały czas bolą, ból nasila się podczas wysiłku fizycznego oraz rano po wstaniu bardzo mnie bolą. Nie wiem już o co chodzi, ale już jestem potwornie tym zmęczona i nie wiem co robić?! Proszę o odpowiedź.

Gość aniołek 89
witam serdecznie!! mam rocznikowo 19 lat otoz drecza mnie pewnie niepokojace dla mnie bole!!!! mam bole jajnikow takie skurcze nie wiem jak to nazwac ale me bole polegaja na tym ze az docieraja do mych nog do lydek czsami mnie to paralizuje mam skurcze nog i jajnikow nie wiem czym to ma zwiazek ale czesto mnie bola jajniki z nogami nie mam pojecia co wpływa na co!!!!! ale ostatnio mialam sytuacje ze okres sie spoznil az 13dni nie wiem ale nigdy nie mialam takiej sytuacji moje miesiaczki zazwyczaj sie spozniaja o 3 a nawet 5 dni a tak wogle nie mialam nigdy w zyciu spoznienia mego okresu az o 13 dni( dodam ze nie stosuje antykoncepcji i nie wspolzyje) za wszelkie informacje dziekuje pozdrawiam ale chcialabym sie dowiedziec o co chodzi z tymi bolami moze ktos miewa podobne ??????

Gość domis
droga Alicjo zacznę od tego ze od 2 dni mam małe swędzenia czasami nawet mnie piecze miałam juz kilka miesiecy zapalenie drożdzakami i mniej wiecej tez były takie objawy czy to moze byc to samo?? czy mozna pozbyc sie tych dolegliwosci uzywajac masci clotrimazolum???