Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /Alicja/

powiedz mi jakie masz objawy - ja powiem co może Ci być

Polecane posty

Gość agulllka
Witam! jest prawie 4 rano a ja sie obudzilam , bo gorna warga mi spuchla.. przerazilo mnie to bo je4szcze nigdy tak nie mialam!! czym to moze byc spowodowane?bardz prosze o pomoc :(

Gość /alicja/
ugryzla s warge przez sen

Gość agulllka
nie moglam jej ugysc bo w ogole nie jest zraniona.. nic, po prostu napuchla.myslalam ze moze cos mnie uzarlo, ale tez nie ma nawet punkcika ktzory by na to wskazywal.. pytam bo nigdy mi sie to nie zdazylo i po prostu chce wiedziec czym to moze byc spowodowane.. :(

Gość kal.
lekarz wykrył u mnie infekcje pochwy dośc ostra - zapisal amoksiklav ketonal przeciwbolowo triderm macmiror i heviran po dwoch dniach brania lekow pojawily mi sie na jezyku male krostki sa coraz wieksze co to jest ? co ztym zrobic ?

Gość Spuchnięty dzyndzelek
Alicja zajzyj do tematu "Spuchnieta orchidea" i poradź mi!

to teraz ja....wiem,ze mam isc do ginekologa,ale jakos sie zebrac nie potrafie.biore tabletki anty,wiec zfacetem kochamy sie "do konca".z nim jednak mam dziwne objawy.po wytrysku,jak chwilke poleze ze sperma w srodku,moja pochwa reaguje w cie3kawy sposob-wytwarza spora ilosc wody (jakies 1/3, 1/4 szklanki).idac do toalety doslownie sikam pochwa.mam sie czym martwic? z wczesnijeszym facetem tak nie mialam.jestem pewna,ze to ja wytwarzam ta "wode",jego sperma jest baaardzo gesta

Gość kkdkg555
JA MAM PYTANIE DO CIEBIE.. CO MI MOZE BYć od roku albo od dwóhc mam co 3 albo co dwa miesiace takie lekkie kłucia przeszywające jak sie porusze najbardziej zaraz kolo pępka z prawej strony..i zawsze to samo miejsce czyli pepęk i prawa jego strona..:( bóle są lekkie i w ciagu dnia pojawiaja sie starsznie rzadko a potem nagle znikaja calkiem i znowu za dwa albo trzy miesiac sie pojawiają ..ostatnio mialam je dwa razy przed samym okresem i w jego trakcie..juz nie wiem co to..

Gość mnie kafeteria
Moja babcia ma masakryczne obrzęki podudzi, przesączają się i duży białkomocz. Była w szpitalu. I wróciła dokładnie w takim samym stanie. Co robić ? Na wypisie ma _ niewydolność krążenia NYHA II i niewydolność nerek przewlekła. W NYHA II nie ma obrzęow przecież.... :O

Gość co to boli
witam ja z nietypowym pytaniem co to moze być boli mnie tak jak by nad pasen stułu pleców ból taki kujący nie boli cały czas ale jak się ruszam wstaje dziś w nocy bolało jak leżałam na plecach lub jak sie przewracałam

Gość ałłla
Ja też mam pytaniejuż piałam o tym na forum ale nikt nie odpowiedział. Jakieś 15 lat temu udeż yłam sie w żołądek na lodowisku, w okolice splotu słonecznego. Od tamtej pory czas od czasu mnie tam pobolewa jest to taki pulsujący ból, boli mnie też jak sie schylę jakoś nietypowo ( ale tylko czasami) lekarz mówi ze to nerwoból. A ty co sądzisz o tym

Gość Olgunia
PROSZE O POMOC I RADE: - głownym moim problemem jest BÓL STÓP/podeszew, plaskostopie poprzeczne, opadneiecie kosci srodstopia itd, od lat koryguje to wkladkami i drewniakami ortopedycznymi + masaze, kapiele stóp w solach ect. Masażystka mowi, ze w stopach sa zwyrodnienia i że \\\"wszystko się Pani Olcha rozjechalo\\\" - mam +- 50. W dziecinstwie chodzilam w bucikach ortopedycznych z powodu plaskostopia. Po nocym odpoczynku jestem jak nowa, tylko czuje lekkie pieczenie w stopach, glownie pod najmniejszym palcem, ale to idzie wytrzymac. Natomiast w miare uplywu dnia, kiedy chodze, jest z godziny na godzine gorzej, pod wieczor juz trudno to wytrzymac, zmeczenie i rozne bole dotykaja cale cialo, bywa, ze wieczorem robi mi sie slabo, do tego dochodza od pewnego czasu odkasł ywania i odchrząkiwania oraz przy bardzo silnym zmeczeniu, co nastepuje wowczas, kiedy duzo chodze, /kiedy wiecej za dnia odpoczywam jest znacznie lepiej/ oraz pieczenie oczu, zaczerwienienie spojowek. Jak mowie do rana po 7-9 godz. wypoczynku jestem jak rybka, ale wszystko zaczyna sie w miare uplywu czasu i jakby niewlasciwego ucisku stop, zdarza sie, ze kuleje. Dodatkowo mam alergie i astme, dobrze ustawione leki, odczulacz, wiec wiekszych sensacji/dusznosci/ nie mam na tym tle. Mam tendencje do infekcji, ale nie wiem, czy moge wiazac problemy ze stopami z chrypa, odkaslywaniem, odchrzakiwaniem i tymi zaczerwienionymi spojowkami. Z drugiej strony dlaczego po polozeniu sie i jakby nieuciskaniu na stopy wszystko sie uspokaja i zostaje tylko lekki dyskomfort, odczuwalny do rana w stopach. RTG stop wlasnie zrobilam i moge napisac za pare dni, co tam wypisali, bo odbior wyniku w srode. Poniewaz bardzo mnie to meczy i trwa od lat, ale teraz sie nasililo przez to odchrzakiwanie i oczy bardzo prosze o pomoc. Na zdrowy rozsadek stopy z pokaslywaniem i oczyma nie powinny miec zwiazku, ale.........Pozdrawiam Olcha

Gość ktrina
mam problem od 2 miesięcy nie mam okresu- przed tem brałam tabletki antykoncepcyjne, a po ich odstawieniu zanikł okres. robiłam testy ciążowe i nic, a teraz zaczął mnie na dodatek boleć jajnik. prosze o radę

Gość ccc...
a co to moze byc u mnie? podczas czytania czy to gazety czy ksiazki zawieszam sie tzn zasypiam nagle i walcze by nie zasnac, lewa noga ( udo) jest popekana czerwonymi naczynkami krwionosnymi, uczucie zastoju i ciezkosc nog podczas bardzo szybkiego marszu lub kiedy lece bo gdzies chce zdazyc, na prawej lydce dosc widoczne zyly i ogolnie sklonnosc do robienia sie siniakow na nodze z byle powodu. Drugi problem: oczy - rano pokryte skorupa i napuchniete lekko czerwone, w ciagu dnia dosc czesto lzawia, czasem pieka itp wlosy wypadaja, swedza, a na twarzy łoj, luszczaca sie skora to znowu sucha i drobne kropeczki takie krostki zwlaszcza na szyii. Bardzo cie prosze o porade

Gość wangrafka
Od 2 tygodni biorę citrosept. Na zębach pojawił mi się brązowy paskudny nalot. Co ja mam teraz zrobić? Jak to świństwo zlikwidować? Czego jest to objawem i kiedy mi to zejdzie?

witam Alicjo :* jak dobrze że trafiłam na ten wątek może mi poradzisz,mam kilka pytań,a wiec pierwsze czy brązowe plamienie z domieszką krwi 2 dni przed okresem jest normalne bo mi się to czasmi zdarza,od niedawna mam również dziwne pobolewanie brzucha po lewej strony promieniuje ten ból do pachwiny,ostatnio bardzo bolało jak zginałam noge,i jak stoje czy to może być przeziębiony jajnik?jestem przed miesiączką,czy cykle 35 dniowe są normalne?bo ja mam zazwyczaj okres co 35-36 dni?mam nadrzerke,a ha i czasmi mam też dziwne pobolwewanie brzucha po lewej stronie ale takie ciągnące się ... prosze o pomoc :*

Gość czarna5445
czy na czas przyjmowania leków na zapalenie pęcherz lepiej jest sie powstrzymac od seksu?i czy możliwe że przyczyna jest sex analny jesli tak to czy moj partner tez sie powinien zrobic badania moczu na początek?

Gość ko_anka
Po drugim porodzie, ktory byl dwa lata temy zaczelam sie niezbyt fajnie czuc, oczywiscie NIKT nie wie co mi jest :/ a objawy coraz silniejsze ... Objawy: - bóle i słabość nóg, zwłaszcza łydek, jak stoję i leżę - zmęczenie, nawet rano po przebudzeniu - rozdrażnienie - ciężkość na piersiach - płytki oddech - mocne bicie serca po położeniu się, zanim zasnę musżę się wyciszyć - serce mi tak wali że nie ma mowy o spaniu - problemy ze skórą, sucha i wychodzą liszaje (mam łuszczyce ale te liszajki są inne i nie łuszczycowe - i wychodza tylo na twarzy) - od kilku dni silne bóle z tyłu głowy, zwłaszcza w nocy - drętwienie lewej ręki (okolica łokcia) - - kłócie w prawym boku, jakby w nerce - lekkie zawroty głowy Z góry dziękuje za jakiekolwiek wskazówki. ps,. mam gronkowca złocistego, paciorkowca grupy B i łuszczyce

Gość ko_anka
I jestem też młoda - mam 26 lat :))))

Gość bayork
ponad 5 lat temu mialam usuniety guz slinianki przyusznej lewej, przez te lata od kiedy mialam ten guz (7 lat) lekarz twierdzil,ze to jest powiekszony wezel chlonny od zeba.Kiedy juz wyblagalam o skierowanie na USG okazalo sie,ze natychmiast trzeba usunac guz, biopsja wykazala ze jest to tumor mixtus (guz mieszany).Usunieto go poprzez wyluszczenie.Przez 5 lat mialam pozostawac pod opieka poradni otolaryngologicznej.Do tej pory nic sie nie dzialo.Obecnie jest 6-ty rok po operacji a ja wyczuwam guzek pod zuchwa od okolo roku, przy nacisku pobolewa,jest troche wiekszy i czasem "wychodzi"a czasem "chowa sie". Jestem przed badaniami,ale prosze o opinie czy jest to przerzut? prosze odpowiedz na mojego e-mail : www.bayork.pl

Gość gość 2
Hej mam 15 lat i od kilku dni boli mnie prawy jajnik i jego okoice. Niewiem czy mam iść do ginekologa czy nie? Czy moge miec torbiel? Czy moge iść przez to do szpitala? POMÓŻCIE