Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza 20

oświadczyny

Polecane posty

Gość luiza 20

dziewczyny w kwietniu skoncze 21 lat:) a wczoraj moj ukochany sie mi oswiadczyl po 4 lata bycia razem:) mialam 16 lat kedy poprosil mnie o chodzenie...i wlasnie wczoraj kiedy minela 4 rodznica powiedzialam tak:) a teraz ja studiuje zaocznie on ma swoja prace skonczyl studia w zeszlym roku jest architekcikiem:) ja takze mam prace, ja studiuje zaocznie inzynierie lądowa na pk w warszawie, wiec mysle ze keiedy otworze firme budowlana i bede wykonastwem a moj m ma firme tzn razem z tata pracuje al eon ejst jedynakwiec jego tata moiw ze jego to bedzie tzn nasze bo tesciu bardzo mnie lubi:) ale ja chce skonczyc studia i sama stworzyc cos z czego bede dumna:) i wlansie mmysklimy teraz nad slubem, domek mamy juz stoi rok tylko w stanie prawie surowym bo okna sa;) wiec chyba wezniemy slub w 2007 roku np w kwietniu lub we wrzesniu jeszce sie okaze:) wolalabym kwieicen bo we wrzesniu nie wiadomo jak z popawkami:) dziewczyny jestem taka szcesliwa;)

Gość bryza 21
mi tez sie oswiadczyl wczoraj moj :0 ale sie tym tak nie jaram:PP

Gość kropka na I
fajnie ze masz juz piscionek na palcu:) tez bym chciala ...ale coz nie bede nic wyprzedazc ale jak tu planowac slub jak chlopak sie nie sowiadzcyl:(((

Gość barienka____9
gratulacje:) zycze sczescia;**

Gość poważnie
A mnie sie oświadczył i wcale nie czuje jakiegoś specjalnego uniesienia,tak realnie zycie biore, chyba troche pesymistycznie.