Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaczuszkaa

Co najlepiej dziala na pomaranczowa skorke??

Polecane posty

Gość kaaczuszkaa

Czesc...od pewnego czasu borykam sie z ta nieznosna pomaranczowa skorka na moich posladkach i udach.Jakis czas stosowalam zel borowinowy firmy Tołpa, fakt ze skora stala sie swietna w dotyku i gladka ale nie zauwazylam jakis wiekszych efektow...moze za krotko stosowalam? nie wiem w kazdym razie chciala bym abyscie podzielily sie ze mna swoimi doswiadczeniamai apropo kremow, roznych preparatow i tego wszytskeigo co pozwoliloo wam pozbyc sie tego paskudztwa. z gory dziekuje:)

Gość na pomaranczowa skorke
najlepsze kandyzowanie.... pycha, pozniej mozna dodac do ciasta....

Gość koko szanell
odpowiednia dieta bo dziala od wewnatrz...mozesz tez zrobic 3 dniowa diete jablkowa:)

tylko pozadny masaz szczotka lub myjka sizalowa. po drugie jakikolwiek krem na cellulit, ja uzywam eveline slim extreme serum i krem. pozatym warto ze dwa razy w tygodiu zrobic sobie taki masaz, wetrzec wiecej serum, zawinac sie w folie spozywcza i na godzinke pod kocyk. potem zimny prysznic i kremik na koniec. daje dokonale efekty, mi sie udalo pozbyc widocznego cellulitu w ciazgu miesiaca a mialam dosc spory. troche sportu i malo slodyczy a na bank sie uda. moze zajmie ci wiecej czasu jesli masz bardzo zaawansowany. plywanie czyni cuda :d

Ja znam super preparat który mi pomógł. Kupiłam na Allegro , wypróbowałam i suuuuper. Ale może nie będę sie wypowiadać bo znóf mnie ktoś oskarży że to sprzedaję. zresztą sądząc po komentarzach jakie ten sprzedawca dostał to nie tylko mnie pomogło:))

Gość znowu zdublowany topik
ale to nic- wypowiem się jeszcze raz:-) tabletki kochana.tak,tak. takie przepisane u lekarza, a nie żadne specyfiki,masaż, dieta, picie dużej ilości wody i dużo ruchu

Gość a dlazcego to musi byc duza
ilosc wody, a nie np. soki czy herbata zielona albo czerwona? czy to musi byc woda do picia? a jesli tak to dlaczego akurat woda?