Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienn_wiedźma

Odszedł

Polecane posty

Gość jesienn_wiedźma

Odszedł a ja płaczę wtulona w zapach po nim. Karmię się niespełnionymi marzeniami i obietnicami które złożył. Zabrał ze sobą moje serce.Został ból i tęsknota. Nieukojona rozpacz. Na ustach zamarł szept"wróć"

Gość dlaczego odszedl
??

Gość smerfna
ale do wieczności odszedł czy w ogóle?

Gość jesienn_wiedźma
ot tak poprostu. bez słowa. bez niczego. nie mam już nic

Gość odemnie tez
po czasie zrozumiesz ze nie był dla Ciebie teraz to do Ciebie nie dotrze,bedzie to trwało ale czas leczy rany

Gość zuuligula
trochę kultury, proszzzzzzz... a swoją drogą jak odszedł, to trudno. weż się za siebie dziewczyno i nie płacz za nim bo nic nie jest śmieszniejsze na świeccie od tej ktora roni łzę jedną z powodu tego, kto nie umie dotrzymać kroku miłości. wiadomo, że jest trudna, ale właśnie dlatego potrzebna jest druga osoba tak samo ja rozumiejąca. nie martw się, masz serce na miejscu. nieboszczyki pisać nie potrafią :O

Do beznadziejnego podszywacza----> Ty to musisz byc nieszczęśliwy!! Skoro sam chcesz taki byś to ok ale nie zaśmiecaj innym TOPIKÓW tak TOPIKÓW i pozwoliłam napisać sobie przez K i co?? tak Cię to w oczy kłuje , tak?? no to nie czytaj tego!!

Aha i proponuje kurs czytania !! \"Lizzyyy\" przeciez nie ma tu takiej :D i nie mam zamiaru tacic już czasu na kłótnie z kims tak niedojrzałym!

Widocznie piatek 13-tego jest dobrym dniem wg facetow zeby odejsc..moj tez dzisiaj odszedl i zabil jakas czesc mnie :((( jest mi tak cholernie zle ... rozumiem co czujesz ...

Bez niego noc jest czarniejsza i pełna strachów. Myślałam, że umrę a jednak można żyć bez powietrza. Jestem rozbita i załamana. Żeby chociaż powiedział jedno słowo. A on poprostu odszedł

Jednak piatek 13 jest pechowy bo mimo ze odemnie nie odszedł mój Misiek to przydażyło mi się tez kilka baaaardzo przykrych rzeczy :( życze powodzenia w podnoszeniu się na duchu :) mam nadzieję ze wszystko Wam się ułoży a jak narazie to już uciekam ale zajżę napewno tu jutro...Pozdrawiam Lizzzy 😘

Przed człowiekiem można się schronić tylko w ramionach drugiego człowieka. Zrób sobie maseczkę, posprzątaj mieszkanie, odwiedź koleżankę, tylko nie siedź sama i nie myśl. To najgorsze, co możesz zrobić. Przechodziłam kiedyś przez to. Współczuję. 🌻

Gość jak się..
każdy ból mija..... kiedyś

To jest strasznie trudne. Odszedł zabierając moją duszę. Zabrał wszystko co wcześniej mi dał. A tak bardzo broniłam się przez zawładnięciem moim sercem.

Gość laaaaaaaaaa
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Mi sie sprawdziło, gdyby ktos kiedys ode mnie nie odszedł nie poznałabym obecnego męża...Głowa do góry...nie był Ciebie wart!

Gość mnie tez zostawił
2 tygodni temu mnie tez zostawil facet, tak poprostu przestal odpisywac na sms, ciagle do niego pisze , ciesze sie ze chociaz to jeszcze moge, to jest strasznie trudne, ale powoli wracam do siebie, chociaz jak sobie o nim pomysle to znowu placze:( i tesknie tak bardzo

Gość KMTiC
ode mnie tez odszedl chlopak.. juz rok za nim placze i mysle kazdego dnia :( ale to juz nie jest taki bol jak na poczatku.. z czasem wszystko lagodnieje.. 3mam kciuki za twoje szczescie wiedźmo! 🌻

Gość MC Hammer
Znajdziesz innego

Noc minęła. Udało mi się przeżyć. Ale była ciężka. Długo siedziałam zapłakana. Zapadałam w jakiś dziwny stan półsnu. Co chwila otwierałam oczy i sprawdzałam czy są smsy, czy są maile, czy odezwał się na skypa. Po tem kładłam się z więkrzym płaczem i bólem w sercu. A teraz dzień jest tak samo smutny i zapłakany jak ja. To chyba dobrze bo słońce odebrałabym jak szyderstwo.

Gość bezczynność to wróg

Gość dziecko chrzań go

Gość jesienna tęcza
wiedźmo dzieś boli i swiat rozpada się na kawałki. Ale pod spodem tego bólu JEST DUMNA KOBIETA. Taka, która nie pozwoli wycierać swoim sercem kurzu czy rynsztoka. Taka, która zna wartość swojej miłości i ofiaruje ją komuś, kto bedzie wart uczucia. Zajrzyj do siebie, ta kobieta tam jest i dziś.