Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfka

Brakuje mi magii w naszym świecie

Polecane posty

Gość Elfka

Brakuje mi jej, brakuje mi hobbitów, elfów, czarnoksiężników, magii, ważnych misji, tajemnic do rozwiązania, przygód, gotyckich zamków. Na pewno będą złośliwe komentarze, ale może ktoś czuje podobnie?

Gość złośliwy komentarz
jesteś pierdolnięta

wystarczy wyobraznia swoja a jeszcze lepiej grupka ludzi podobnie myslacych... poza tym nasz swiat jest bardziej tajemniczy niz to sie wydaje ludziom...

Pomimo wszystko smoki mogłyby być nieco kłopotliwe ! Ni i pomyśl o rasiżmie; mamy czarnych,białych,czerwonych i żółtych,a już są kłopoty ! A jakby doszły jeszcze inne gatunki !!! :D

Elfka, ja się czuję tak samo jak ty. Zawsze marzyłem aby z srebrnym mieczem w ręku zmierzyć się ze strzygą albo żeby spędzić noc w zamku gdzie żyją wampiry.

Gość dziewczyno jak mi
jest żal takich osób jak Ty... tylko chcących??? bo ja widzę magię tego świata, jego czar, mogę spokojnie rozmawiać z drzewami, kwiatami... czasami widzę elfy, rusałki... ale tu nie chcenie jest potrzebne, tylko wyobraźnia, patrzenie sercem, mimo 40 lat dostrzegam czar otaczającego mnie świata, ale czytaj dalej o pierścieniach, nimbusie 2000... to tylko namiasta, ale pozwoli Ci przenosić się w zaczarowany świat...