Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassikaa

czy umiecie przezyc za 1200 zł

Polecane posty

Gość kassikaa

Tak sie zastanawiamja zyje młoda para, on zarabia dajmy na to 1200, a ona 800 zł. Razem miesiecznie mają do dyspozycji 2000 , jak z tego da sie opłacic wynajem , jedzenie, przejazdy. Powiedzcie mi jaka kwota dysponujecie miesiecznie a ile macie stałych kosztów: kredyty , opłaty? ile zostaje wam na zycie po opłaceniu stałych rachunkóww?

Gość chyba sie zagalopowałeś
mnie zostaje 300 jak z tego wyżyć do konca miesiąca? troszke pokory, inni naprawdę mają czasem gorzej

Gość kassikaa
no ale powiedz mi jesli zostaje ci 300 zł to własciwie co ty jesz, a jeszcze trzeba jais proszek kupic czy krem, nie mówiac o odziezy..

Gość uaahahaha
Zarabiam okolo 2600 netto. Wynajem = 500 (bo na spółę), kredyt, konto itd. = 930, telefon = 50, tankowanie = 240, OC i inne koszta utrzymania auta miesiecznie srednio 150, kosmetyki przymijmy optymistycznie = 50, studia = 600. SUMA = 2520. Jak ja to robię, sama nie wiem, ale zawsze się udaje :D

Gość uaahahaha
Zapomniałam o tabsach anty i soczewkach kontaktowych = 60. Plus wszelkie nieprzewidziane wydatki: ciuchy, remonty auta, jedzenie :P

mam 890zł. Mieszkam w domku. Mam samochód, tel stacjonarny tel kom na kartę, internet, kredyt odnawialny i robię przemyślane zakupy. Pozdrawiam.

Gość walduuś
ja mam prawie 5 tys. na rekę a po oplatach i wydatkach zostaje ledwo 1 tys. :(