Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxlux

prosze o SPOKOJNE wyjasnienie, dlaczego tak jest

Polecane posty

Gość luxlux

jakis czas temu wyszlo mi mniej niz 2, wiec ok, ciazy brak dwa tygodnie temu w tym sammym laboratorium zrobilam test wynik 2. (czyli tez ciazy brak, bo test prawie 3 tygodnie po stosunku) Po tygniu zrobilam jeszcze jeden test dla uspokojenia w innym laboratorium wynik mniej niz 1. Skad takie wahania? Od czego to zalezy???

Gość Podlamka
Kazde labolatoria maja swoje normy.

Gość luxlux
a czemu w tym samym bylo najpierw mniej niz 2, a po miesiacu 2?? i bylo to w tym samym dni cyklu...

Gość bo jestes istota
zywa a nie zegarkiem,a hormony to nie cyferki na zegarku ze sa cały czas takie same:):)

Gość Podlamka
Z tego cow iem poziom moze sie zmieniac w organizmie. Znam dziewczyne, ktora miala 2 z hakiem i zbadala potem i zaczelo spadac, w ciazy nie byla. Niektore kobiety moga miec jakis tam poziom tego hormonu. O reszte dokladniej lepiej pytaj lekarza. Z drugiej strony zastanawiam sie czemu Cie tak to interesuje? Przeciez w ciazy nie jestes to co za roznica jaki masz poziom? Nie kumam tego.

Gość luxlux
pytam, bo zaczelam sie martwic, czy wszystko jest ok.. dzieki za odp.

Gość umierający anioł w cieniu
na poziom hormonów często wpływa stres.. ja np w ciąży nie jestem,a jak się stresuję - to rośnie mi.. prolaktyna. (sprawdzone laboratoryjnie :) )