Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaaaaa

perfumy z nuta malinową

Polecane posty

Gość malinkaaaaaa

mozecie pomóc? kocham maliny i szukam perfum ktore by mialy gł,nute wlasnie malinowa

Gość DZIEWCZYNA MEZCZYZNY
yves rocher

Gość malinkaaaaaa
a moglabys podac dokladna nazwe:) bylabym bardzo wdzieczna

yves rocher ma cała serie zapachow natury:) wanilia, kokos, gruszka, brzoskwinia...... no i miedzy innymi tez czyta malinka. To Les Plaisirs Nature - Framboise. Tylko to nie perfum ale woda toaletowa, maja tez bodajze balsamy, jakies płyny do kąpieli itp w tej serii. Czyli nie będzie pewnie tak trwała jak woda, ale jest taniutka wiec mozna sobie nie załowac jesli lubisz zapach malin:) ja kupiłam, ale przyznam ze z czasem ten słodki zapach zaczal mi przeszkadzac. Teraz uzywam raz na jakis czas, tak dla odmiany, ale cały czas ubywa:)

"czyta malinka"----> czysta :)

Gość malinkaaaaaa
przeczytalam tez ze te nove Insolencee od Guerleina(nie wiemjak to napisac)tez maja maliny:P cos wiecie na ten temat?

tylko wiesz, to ze cos ma nutę malinową nie znaczy, że ten zapach będzie wyczuwalny. Jesli naprawde chodzi o maline to musialabys szukac czegos gdzie malina przewodzi. Ale zawsze mozesz przejsc sie do Sephory czy Douglasa i pokrecic, moze cos znajdziesz. Albo spytac babek tam, w koncu po to tam są:)

Wyczuwalna nute maliny (nektar z malin) maja te dwa zapachy, ktore wymienilam powyżej :) Insolence to w 99% pudrowy fiołek, ja w nim zadnych malin nie czuję :o

Gość malinkaaaaaa
w moim miescie nie ma sephory ani douglasa :(

jak tak bardzo kochasz zapach malin to polecam Ci jeszcze balsam z AA malinowy (może już masz), ale jeśli nie to zachęcam. Pachnie się smakowicie, normalnie jak guma Mamba malinowa.