Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tala

Tabletki anty a libido - ankieta !!!!

Polecane posty

Może zróbmy taką ankietę - wpisujemy nazwę tabletek, ile już je bierzemy i libido w skali od -3 o +3(tak orientacyjnie). W taki sposób łatwiej będzie ocenić ogólny wpływ tabletek na libido i nie trzeba będzie przekopywać całej Kafeteri. Jak zacznę:) Cilest - brałam 3 miesiące - libido -3 Mercilon - biorę 2 miesiące - libido +1 (ale totalny brak orgazmów :( )

Gość 555
diane35 5 lat-libido 0 janine 6 m-cy libido 1 z tendencja spadkowa

Gość teraz nie biorę
brałam jakieś 5 lat temu i moje libido było zawsze oki,czy z tabletkami czy bez a może tak zmienić partnerów a nie tabletki

RIGEVIDON 20 miesięcy libido - +30 :D zawsze miałam duże ale to co mam po tabletkach to jest masakra po prostu i mój facet , który uwielbia seks nie wyrabia czasami :D wystarczy że mnie tylko po sutkach przelotem dotknie a ja już mam orgazm prawie :P

Anyżówka ---> czyli jak widze obalamy mit, że po tabletkach anty libido z założenia powinno spaść do zera ;) ;) ;) 🖐️

Yasmin +3 (a nawet więcej ;) ) ogólnie ogromne :) (ale bez tabletek też takie było czyli raczej tabletki niczego w tej kwestii nie zmieniły :) )

Gość luigi111
cilest 6 miesięcy,libido +15

Gość novynet 3 lata
libido minusoweeeeeeeeee jak cholera

Gość mercilon do d.
mercilon -3 :( po odstawieniu libido wrocilo ze zdwojona siłą, zawsze jestem mikrutka, na samą myśl!....:) A kiedy brałam seks moglby nie istniec, byłam sucha, zero podniecenia, i zaznaczam, ze zawsze z tym samym partnerem, moim mężusiem, króry naprawdę potrafi mnie rozgrzać! Tylko te tabsy - bleee!

Gość mercilon do d.
mokrutka a nie mikrutka miało być;))

Gość u mnie
cilest - (- 3) (bralam 3 lata) harmonet najpierw 1 , teraz po roku znow - (-3)

Gość fatalna kobieta
marvelon +3

Gość fatalna kobieta
biorę 4 miesiace

Gość cilest22
cilest od 5 lat libido 2,5 + , chociaz czasami zdarza sie i wiecej:P

Gość obecnie zwolenniczka NPR
No i po co mi to że mogę zawsze a nie chcę nigdy :/

Od roku nie biorę. Wcześniej przez ok. 6 lat brałam Logest. Libido brak, czyli chyba -3 :-/ Od kiedy odstawiłam stopniowo jest coraz lepiej. Obecnie osiągnęło poziom ok.+1 z wyraźną tendencją wzrostową:-)

Gość hihihahaha
Harmobnet +3 :)

mercilon, harmonet - libido stałe, wysokie :) żadnych zmian nie odczulam (brałam je w sumie 3 lub 4 lata) jeanine - libido ok, reszta porażka, (dodam, ze szczyt mojego zakochania w obecnym facecie:P) marvelon - libido -3 albo i mniej, totalna góra lodowa yasminelle - nieco w górę, ale na chwilę - potem znowu brak ochoty na seks ale tym razem to "wina" nie tabletek ale tego, że mi ju z przeszło wszystko do mojego faceta, zostało tylko przyzwyczajenie. teraz odstawiłam tabletki, ochota na seks nie wróciła. albo moze inaczej - na seks z obecnym facetem. ja po prostu po tych paru latach potrzebuję odmiany :P

Gość just me 29
cilest - biorę rok - libido +1 wcześniej było +33 więc tabletki skutecznie je obnizyły :(

Gość weź pigułkę weź pigułkę
Czyżby popęd płciowy został zamieniony na pęd ku karierze :D

Yasminelle8 miesięcy libido +50 :D Yasmin parę dni ale libido także wysokie Jedynie to to, że orgazmów brak, nie mogę do nich wytrwać miotam się jak ryba wyjęta z wody.... no i sucha jestem, fe tabsy, ale po za tym wsio ok :D