Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tala

Tabletki anty a libido - ankieta !!!!

Polecane posty

Gość joellla82
yasmin- 2,5 roku- libido - 3 :( Po odstawieniu dopiero rozumiem co to jest kochanie sie :)

yasminelle -bralam 8 miesiecy Libido - 3 (wstret do sexu na sama mysl dostawalam nerwicy ,brak orgazmow ) skonczylam z tabletkami szkoda mi malzenstwa

Gość iga-----------
novynette 6 mies: libido -3 jasminelle 3 mies: na początku 0 , kilka dni póżniej jeszcze gorzej niż po novynette także -3,5 :/ dziś mam wziąść 1-a tabl. logestu-zobaczymy jak będzie, mam nadzieje że chociaz troche lepiej:)

a mnie libido zabiła EVRA 3 lata EVRY: pierwszy rok -1 2 rok : -2 3 rok: -3 3 miesiące temu zmieniłam na Nuova Ring:) libido jak na razie +1 (mam nadzieję że jeszcze wzrośnie)

Gość libidolibido
minulet - 7 miesiecy, zapomnialam co to wogole jest libido. Ovysmen-3 miesiace, zapomnialam ze moj kochanek ma prawie 40 lat i czasem nie daje rady 5 razy w ciagu jednej nocy :)

Gość stokkkkkrotka
Femoden - 2 lata brania libido?! a co to takiego?! czyli -3 :(

Gość Kind_of_blue
Yasminelle - 5opakowań libido: pierwsze dni: +3, teraz: kompletny brak, gorzej niż -3 ;/

Gość 77777777777777
Novynette: libido -3 Yasmin: libido -3 nie wiem co robić :/ HELP!!!!!!

Gość jooojjj
przy pierwszych tabsach w zyciu tj cilest libido całkiem całkiem ale to chyba było z młodzieńczego przejęcia i ulgi że seks jest bezpieczny (ale za to biust strasznie bolał) później przy następnych tj Novinette libido poniżej zera ... każdy dotyk mnie tak denerwował że pobiłabym dosłownie!!!

Gość diane35 zerooooooooooo
libido nic sie nie chce :O , anie mówie o cyckach nie dosc ze mi urosły znaczy sie stały sie pulchniejssze , to kuuuuuuuurrrrrrrrrrreeeeeeeeeeewsko bolą :O

Gość A kukuuu
cilest -0 (bez zmian) ale ogólni ezle samopoczucie harmonet - 1 diana +3 Marvelon -3 :O:O Mówicie lakarzowi że spadło wam libido??? ja nigdy nie mówiłam bo ni ebyło tak źle ale teraz..... szo k :O nie chce wyjśc na jakas ladacznice :P

Gość Magda Ewa Maria
Yaz - 12 opakowań -3 !! masakra

Gość Leeejdi
Novynette - bez zmian - 0 Yasminelle - zobaczymy..

Gość A kukuuu
Mówicie lakarzowi że spadło wam libido??? ja nigdy nie mówiłam bo nie było tak źle ale teraz..... szok nie chce wyjśc na jakas ladacznice że akurat seks jest dla mnie najważniejszy :D

Gość Leeejdi
Ja nie mówiłam o spadku libido ;P Mam pytanie z poza tematu, mianowicie czy powinnam zmienic tabletki jezeli po ich zażyciu boli mnie głowa??

Gość A kukuuu
mysle że tak! jakie to sa ble głowy?? bardzo silne, migrenowe?? częste? jakie masz ciśnienei krwi? Ja miałam bardoz silne, zwłaszcza w tej 7 dniowej przeriwe i jak powiedziałam o tym lekarzowi natychmiast zmienił mi tabl. potem nie miałam juz takich problemów ;)

Gość diane35 - libido
demon seksu :) rigevidon - libido: 0 zero tabletek: libido - 0...

Gość Leeejdi
Teraz kończę 3 opakowanie Novynette, a recepty mam na nowe tabletki - Yasminelle. W czasie brania tabletek z 2 opakowaniu bóle były silne, szczególnie po godzinie, dwóch od przyjęcia, a do tego pojawiły się mdłości.. Teraz są już słabsze, ale jednak mnie boli. Łapie i puszcza - praktycznie kilka razy dziennie... :(

ja bralam 2 lata yasmin,libido -1 teraz przeszlam na nuva ring (mniej hormonow i omijasz watrobe) libido +1 ( w stosunku do libido bez tabsow)

Gość kofr
podwyzszone libido

Gość mela22
Yaz biore rok Libido +2:)

Gość dfkjalkfjasdf
diana - 1.5 roku +3 harmonet - 3 lata -2 triodeen - 2 lata +1 teraz juz nic nie biore i jest +3

Gość 2 lata
2 lata harmonet - libido -1000 1,5 roku yasmin - libido - 1000 1,5 roky nuva ring - libido - 1000 od 5 miesięcy tabletki do kosza - libido +10000 :)

Gość dfkjalkfjasdf
dziewczyny, jesli macie problem z libido moze poproscie ginekologa o tabletki 3 fazowe (zakladajac, ze nie zamierzacie zrezygnowac z pigulek), moga wam pomoc, bo poziom hormonow jest bardziej dopasowany do naturalnego cyklu

Gość ertwer
rutinoskorbin siła +5 charyzma +12 libido +50 cerutin wytrzymałość +2 stamina+10 inteligencja +12 B-kompleks siła +2 + 500 punktów życia + 25 libido Do tego można stosować combo, łączyć i brać kilka na raz efekt jest natychmiastowy i statystyki się sumują dodatkowo można pić własny mocz co podwaja skuteczność powyższych medykamentów a po każdym stosunku aby uniknąć ciąży należy w=wypić szklankę mleka

Gość upuppupuii
Mówicie lakarzowi że spadło wam libido??? ja nigdy nie mówiłam bo nie było tak źle ale teraz..... szok nie chce wyjśc na jakas ladacznice że akurat seks jest dla mnie najważniejszy

Gość widaria
Biorę tabletki od 10 lat, chęci do seksu nigdy mi nie brakowało, wręcz te 10-8 lat temu posądzałabym się z perspektywy teraźniejszości o nimfomanię...:) W dniu dzisiejszym zdecydowałam o rzuceniu tabletek, historia ma: Cilest - 6 miesięcy - wytrącające z życia bóle głowy Tri Minulet - 7 lat libido stopniowo opadające, ale nie wzbudzało to mojego niepokoju Milvane - ost 2,5 roku drastyczny spadek!!! Szok!

Gość karmelowapanna
Yaz - biorę pół roku, libido 1,5 - TENDENCJA SPADKOWA DOSYĆ CZĘSTO :-( czasem nawet -3 :o