Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SCZYPIOREKWIOSEENNY

MĘŻOWIE DLACZEGO ZDRADZACIE ŻONY?

Polecane posty

Gość SCZYPIOREKWIOSEENNY

CZY TO ZNACZY ZE ICH NIE KOCHACIE,A MOZE SĄ KIEPSKIE W ŁÓŻKU..JAK TO JEST???

Gość he he i hi hi
do o kurwa, duzo racji w tym co napisalas/es...ale, jak wytlumaczysz ze te mlode , zadbane, nie roztyte po dzieciach na tych burakow leca?

Gość SCZYPIOREKWIOSEENNY
TO FASCYNACJA DRUGIM..NOWYM CZŁOWIEKIEM..TAK MYSLE...

Gość bosmy nie dojrzeli do milosci

Gość he he i hi hi
kobiety tez zdradzaja mezow...dlaczego?

Gość papirusss
nie czlowiekiem, tylko cialem. wybacz ale jesli juz ktos zostawia zone z ktora przezyl kope lat dla mlodej sisksy to tylko ze wzgledu na wyglad (co wiaze sie z seksem) i z powodu podwyzszenia swojego ego, faceca dowartosciowuja takie skoki w bok i zdrady bo utwierdzaja sie w przekonaniu ze nie sa takimi starymi prykami na jakich wygladaja, ze jeszcze moga miec mloda laske, a to tylko nadwątlone ego. ogolnie to sa zalosni, ze nie panuja nad swoimi zachowaniami. do gazu z nimi.

Gość bo nie była dziewicą

Gość aha aha
wiola a co dla ciebie znacza, podaj jakies konkretne sytuacje ze swojego codziennego zycia o ktorych mozesz powiedziec,ze nie szukalas swego, ze robilas cos bezinteresownie,z milosci...???

Gość zony dlaczego zdradzacie mezow
??

Gość to moge jeszcze zrozumiec
dobra po 10 latach takiemu grubemu łysemu mezowi moze sie znudzic zona...:O ale co myslec o facetach ktorzy maja mlode dziewczyny i a z nimi po pare misiecy.i juz zdradzaja to jest jakies nieporozumienie:O:O?????????

Gość to moge jeszcze zrozumiec
bez sensu ,nawet gorzej :O a jak nie sa zakompleksieni?:D masakra co ty w ogole piszesz:O

Gość jaaaaaaa
powiem Wam dlaczego zdradziłam! Bo mnie nie doceniał!Nie było go przy mnie kiedy go potrzebowałam!Bawił się w wielkim świecie!Poznawał inne kraje, a ja usychałam z tęsknoty!Aż w końcu pojawił sie ten drugi!Był miły, prawił komplementy, był gdy potrzebowałam się wygadać, przytulić! Wdałam się w romans i nie żałuję!Bo tamten w tym wielkim świecie też mnie zdradzał!

Gość mnmnjhugt6fgfgf
a ja zdradziłam .bo on przez rok był zawsze wtedy kiedy go potrzebowałam choc tylko wirtualnie..w przeciwienstwie do mojego faceta..spotkalismy sie...i to było silniejsze od wszystkiego....czasem mi to przypomina "Samotność w sieci"...