Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMÓZCIE NIEDOŚWIADCZONEJ

co robicie żeby rozgrzać faceta przed pójściem do łózka?????????

Polecane posty

Gość POMÓZCIE NIEDOŚWIADCZONEJ

erotyczny taniec striptis? jakas bi8elzna ciekawa pończochy? plisss pomocy!!!!!!

Gość vsfs
opowiadam o retardowanych fukcjach Greena, które uwielbiam

Gość Blndi
Wkładam lokówke w dupe :)

Gość i oblewamy się jogurtem
śpiewając: jestem sobie robot młody nie boję się wody gdzie woda, to ja hyc! nie boję się nic a nic, oj danaż moja dana do białego rana

Niewiele trzeba. Luźniejszy strój odsłaniający tu czy tam. Przypadkowe otarcie się czy sprowokowanie do niego. Czuły szept do ucha i odwrót natychmiastowy. Chwyt lekki lub mocny jak lubi za krocze i prośba o rozgrzanie:P Jezu ja mam kobiety seksapilu uczyć?;)

zrob tak: zaloz czarna bluzeczke za 3 zl z targu do tego jeansy rozmiar za duze typu marchewki 5 zl lumpex do tego buty typu chodaki - za darmo jesli ktos pracuje za granica i szmyra po smietnikach wiec jestes lala na 102, kazdy facet o tym marzy, uwierz mi! acha, a bielizna jeszcze: polecam pelne meskie majtki typu xxxl od koreanczyka z targu za 2,5 widzisz nie dosc ze z gustem to tanio!

Gość Mi_tu
ależ im niewiele trzeba oni są bardzo łatwi do obslugi ;-)

Gość daje mu .....
TERMOFOR LOL

Gość Tancz rozbierz sie i pwiedz
zerżnij mnie moja pizda jest taka mokra i wielka jak wiadro , bierz mnie bierz pragne tego aaaaaahhhhhhhhhhhh

Gość Na poczatek
zrob mu mruczanego loda z polykiem . To go na pewno rozgrzeje a poza tym nie bedzie sie mogl tak szybko sposcic pozniej .... A o to chyba chodzi :D hle hle le :classic_cool:

Gość Druzynowy Dobra Rada
Tak bedzie poscil przez najblizsze dwa miesiace po tym. SPUSCIC SIE PISZE

Gość na poczatek to spusc
do kilbla wiekszosc powyzszych rad. I nie rob rzeczy zdecydowanie obych tobie - piszesz, ze jestes niedoswiadczona - seksy bielizna, ale niekoniecznie zacznij od burdelowych limatow, czasami "zwykle" samonosnie ponczochy moga podniesc temperature. Muzyka, klimacik, swiece i olaz mu ze go pragniesz. Tu ci krok po kroku raczej nikt nie podpowie, bo nie wiemy na co cie stac. Generalnie - pragniesz go, to nie kryj sie z tym. I nie stresuj sie - luz to dobry afrodyzjak:)

Gość powiedz muuuu
bij mnie, gryź mnie mów do mnie suko

Hmmmm. słuchaj nie przejmuj się tymi nie wyżytymi debilami którzy ośmieszają sami siebie tymi dennymi komentarzami jeżeli chcesz sprawić facetowi przyjemność to zacznij od namiętnego całowania i schodź coraz niżej całuj go po szyi klatce piersiowej i tak dalej delikatnie masuj go np. po pośladkach mów do niego jak ci jest dobrze pozwól mu się dotknąć potem daj się ponieść emocją to na pewno mu się spodoba możesz dać mu przejąć inicjatywę na pewno sprawi to tobie przyjemność :d

Gość niunka1991
prowokujące spojrzenie , namietny pocałunek , pokaż troszke ciało jakiś dekolt spódniczka i gotowe xD

Gość elewea 276
pół litra najlepiej rozgrzewa

Możesz spróbować masażu erotycznego. To na pewno od razu rozgrzeje atmosferę. Pomocne są w tym różne olejki oraz balsamy. Np. w warszawskim sklepie Secret Place możesz kupić jeden z 'olejków miłości', którym smaruje się części erogenne. Jest to świetna gra wstępna.

Gość paradiseeeeeeeeeeeeeeee
o rany można robić dużo, masz rację, że czasem wystarczy popatrzeć na faceta i nie trzeba się specjalnie starać o to, żeby go rozgrzewać :) ale dla mnie też dobry sposobem na grę wstępną jest striptiz, taki sposób potrafi dopiero rozaplić faceta, aż iskry lecą. Sposób z masażem też mi się spodobał, ciekawa nazwa olejków. Panic możesz napisać coś więcej na ich temat ?? I gdzie dokładnie można je kupić??????????????????????????

Secret Place mieści się na ul. Długiej, jest to przy rondzie ONZ. Co do tych olejków, to jest ich spory wybór. Mnie najbardziej podoba się "Malinowy pocałunek" Można go nakładać na intymne sfery erogenne, a co później się z nim robi to zależy jedynie od inwencji partnerów ;)