Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona.

choroba niemowlaka

Polecane posty

Gość zaniepokojona.

Dzisiaj dowiedzialam sie, ze syn mojego brata jest w szpitalu.Niestety nie wiem za duzo, a nie moge sie w tej chwili nic wiecej dowiedziec.Maly ma goraczke, kaszel i wymioty.Co to moze byc? Bardzo sie martwie:(

Gość może jak ma gorączkę
i wymioty to się bidusia odwadniać zaczęła......takie malutkie dzieciątka odwadniają się w mgnieniu oka......., ale jak jest w szpitalu to się nie martw - podadzą maleństwu coś na zbicie gorączki i je nawodnią i za kilka dni sytuacja wróci do normy:).

Gość zaniepokojona.
tylko ten kaszel do tego troszke nie pasuje, tak sie martwie a nie moge w tej chwili skontaktowac sie z rodziną :(

Kaszel to pewno od przeziębienia - może to nic poważnego. w każdym razie wiem, że wymioty i gorączka u takiego maleństwa jak nie ustępują po aplikacji leków mogą spowodować odwodnienie. Dlatego trzeba w takim wypadku szybko pędzić do szpitala. Badź dobrej myśli, na pewno wszystko będzie ok - dzieciątko jest teraz na pewno w dobrych rękach.

Gość zaniepokojona.
dziekuje, pocieszylas mnie i uspokoilas troszke

nie ma za co:) rozumiem Twoje zaniepokojenie:) mój Brat też ma syna i też jak dwa razy wylądował w szpitalu z odwodnieniem to nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. Ale Twoje nerwy na pewno Maleńkiemu nie pomogą.......więc postaraj się nie denerwować tak bardzo. Główka do góry:) na pewno wszystko będzie jak najbardziej ok! :)))) Trzymam kciuki za szybki powrót Twojego Bratanka do zdrowia:) Pozdrawiam Cię:)

Gość zaniepokojona.
dziekuje za cieple slowa.Pozdrawiam bardzo serdecznie