Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w genach to macie

kobiety są mocniejsze od nas facetów psychicznie i muszą z nami wytrzymywać

Polecane posty

Gość w genach to macie

No tak, panikujecie kiedy deska nad kiblem nie jest zamknięta i zawsze jest awantura , jeżeli facet nie trafia do muszli ale na porodówce to każda z Was mocna jest i krzyczy ( co mnie skur...wysynu zrobiłeś ? ) Technicznie to całkiem do 'banii' jesteście i nie potraficie myśleć technicznie i perspektywicznie , owszem - dobieranie bluzki do kiecki Wam wychodzi i firankę do zasłony też jakoś wychodzi ale co potraficie najlepiej , to jak od siebie wystraszyć faceta od siebie , pogonić faceta i za chwilę żałujecie, że on już poszedł i nie wróci . Destruktorki własnego życia jesteście kobiety .

Gość co mi jest
masz racje-kobieta destruktor:(

Gość na dzien dzisiejszy
Ja nie rozumiem dzisejszych facetow , wy byscie chceili aby kobieta zrobila wszytsko za was , naprawila auto , naprawila wszytskie uterki w chacie a wy byscie przed telewizorem z dupa siedzili z piwem!!! Kobieta została tak skonsruowana , ze umie tylko sie dobrze ubrac , zrobic obiad i anie wygladac , a facet mam jej pomoc opikowac sie nia troszczyc.... Wy byscie chceili aby baba teraz byla babochlopem a nie prawdziwa kobieta... Zachowujecie sie jak małe dzieci!!!

Gość Faceci to judasze
Potrafia tylko ranic , ranic i jeszcze raz ranic... Za pare lat bedziecie zalowac swego zachowania bo kibiety zmienia orientacje , bo nas wasw juz nie mozna polegac tylko wciaz narzekacie

Gość onka222
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia ten swiat schodzi na psy :(

Gość od czego jest google
A wam nie chce sie zrozumiec kobiet. :O wiec my na to lejemy :)