Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moon is always there

tabletki przeciwbolowe i piwo

Polecane posty

Dziewczyny mam problem! w czwartek mialam usuwana osemke (zabka). Cierpie od tamtej pory i jade na prochach. Dzis tez mnie boli a mam dzis bardzo wazna impreze i nie ma mowy zebym nie wypila kilku piw. Mam wobec tego pytanie - czy znacie jakies srodki przeciwbolowe, ktore moge zazyc i nie miec potem problemow z piciem? to na serio wazna impreza!

Gość ewqa2
Moze warto by bylo sie pokazac stomatologowi? MOze trzeba bedzie podac antybiotyk, moze masz po wyrwaniu stan zapalny? Mysle,ze nie powinnas nic pic, nawet piwa.

Gość a może. . .
to nie bierz prochów - alkohol cię znieczuli

ze tabletki to pol biedy... (alkohol tez fajnie znieczula) ale duza ilosc alkoholu moze spowodowac krwotok...? Nie wiem, tym bym sie bardziej przejmowala niz tabsami :D

Jak można być tak nieodpowiedzialną . Proponuje się schlać do nieprzytomności. Alkohol wcale nie działa na krzepliwosc krwi, wcale nie moze sprawić ,ze będziesz miała krotok z dziury po zębie. A najlepiej zapij z 4 aspiryny 4 piwami to już na pewno na erce nie wylądujesz wylądujesz. ps życzę udanej \"zabawy\" skoro nie możesz \"nie wypic\";-)

Miarka, oszczedz sobie. Pokaz mi miejsce gdzie napisalam, ze chce sie schlac. NIe mam zamiaru sie upic ale od tej imprezy zalezy moja przyszlosc. Dodam, ze nie boli mnie miejsce po zebie tylko miejsce, w ktore dentystka wbila mi igle ze znieczuleniem. NIe jestem opuchnieta

Gość posmaruj to miejsce sacholem
lub zelem z szalwia.

Mysle, ze jedno piwo nie zaszkodzi... A tabsow nie musisz brac, bo piwo zniecula. Moze wez wczesniej, a potem juz nie. Z tabletkami przeciewolowymi to nie wiem, bo nigdy nie bralam... O!! Wiem! Wez Rutinoscorbin! Tak na wszelki wypadek :)

Calamity Jane dziekuje :) na rzie sie trzymam bez prochow i daje rade. Dziekuje Wam laski :*